Hirdetés

Valami nagyon súlyos dologra készül az Orbán-kormány

Nap Híre portré Nap Híre

Valami egészen különleges dologra készülnek.

Hétfőn 9.30-kor tartanak kormányinfót. Mi lehet a háttérben?

A Nap Híre is beszámolt arról, hogy az EU vezetői csütörtökön aggodalmuknak adtak hangot a pletykák miatt, amelyek szerint Orbán Viktor magyar miniszterelnök - az EU soros elnökségének élén - Moszkvába készül utazni, Charles Michel, a Tanács elnöke pedig úgy fogalmazott, hogy erre "nincs felhatalmazás".

Írtunk arról is, hogy a Orbán Viktor gépe Moszkva felé vette az irányt. alig néhány nappal azután utazik Moszkvába, hogy Kijevbe látogatott, ahol Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel találkozott.

Végül kiderült, hogy a hír igaz volt: békemissziója keretében Orbán Viktor miniszterelnök Moszkvába érkezett - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

A miniszterelnök moszkvai útja előtt a Kossuth Rádióban adott interjút, ahol kijelentette: a miniszterelnök a Kossuth Rádióban adott interjút, ahol a benzinárakkal kapcsolatban úgy fogalmazott: most még szép szóval kérnek, ha ez nem segít, intézkedni fognak. 

Hogy a kijevi és moszkvai békemisszióról vagy a benzinárakról, esetleg a reptéri káoszról lesz-e szó a kormányinfón, az hétfőn kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés