Hirdetés

Elszabadult a pokol: 39 (!) órán át várakoztak Ferihegyen a törökországi járat utasai

Nap Híre portré Nap Híre

Mi is írtunk arról, hogy olyan elképesztő állapotok uralkodnak Ferihegyen és más reptereken is, ami már az Orbán-kormánynak, sőt Debreczeni Zitának is sok. Különösen komoly bajok vannak Budapest és Törökország között.

Az Utazómajom portálnak egy olvasó arról számolt be, hogy a pénteken délután 16:17-kor Budapesten landoló járat jobb hajtóművét a Lufthansa Technics kezdte szerelni, de este 10-ig nem sikerült megjavítani. A sikertelen próbálkozás után az utasok visszakapták a csomagot és hazaküldték őket azzal, hogy másnap reggel délelőtt 11:40-kor indul a gépük Törökországba. Másnap újra becsekkoltak a repülőtéren, de a gép továbbra sem szállt fel. A beszámoló szerint este már rendőrök próbálták nyugtatni az utasokat - írja a 24.hu.

Vasárnap 7 óra után sem sokkal elindult a gép - teszi hozzá a Blikk.

Az utasok közül volt, aki feladta a reményt, hogy idén a török tengerparton nyaral és hazament, azonban jelentős tömeg még adott egy utolsó esélyt az utazásnak. Azt is hozzátette, hogy utasok a közel 8 órás várakozás alatt 1 db 10 euró értékű kupont kaptak, amit a Sparban tudtak levásárolni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés