Hirdetés

Matthew Perry már a halála előtt eldöntötte, ki alakítsa az önéletrajzi filmjében

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Zac Efron "megtiszteltetésnek venné", ha ő alakíthatná Matthew Perry-t az életrajzi filmjében.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, október végén váratlanul meghalt Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja. A rendőrségi források szerint egy segélyhívást követően a mentők rohantak a színész Los Angeles-i házához, a hívás szívmegállásról számolt be. A sztár holttestét a hírek szerint október 28-án este találták meg a jacuzziban. A színész halála az egész világot megrázta, sorra búcsúztak el a régi barátai, ismerősei és kollégái, a Jóbarátok sztárjai pedig egy közös közleményt adtak ki. Múlt szombaton pedig végső nyugalomra helyezték, ahol jelen voltak egykori kollégái is.

Matthew Perry még 2022-ben, a könyve megjelenésekor az amerikai Sirius XM rádióban azt nyilatkozta, hogy már van ötlete arra, ki formálja meg őt az életéről készülő filmben, amit a tervek szerint maga írt és rendezett volna. Akkor Perry elmondta, hogy Zac Efront kérte fel arra, hogy játssza el a főszerepet - írja a The Guardian.

A projekt a színész halála után ismét szóba került, és Matthew Perry egyik közeli barátja, Athenna Crosby a People magazinnak azt mondta, hogy Perry mindenképpen azt akarná, hogy Efron alakítsa őt, ugyanis korábban a Megint 17 című filmben is ő alakította a fiatalkori énjét és elmondása szerint kiváló munkát végzett.

Zac Efron a héten a legújabb filmjét, a "The Iron Claw"-t népszerűsítette és szintén a People magazinnak kiemelte, hogy 

"Megtisztelő, hogy rám gondolt, hogy eljátsszam őt... Megtiszteltetés lenne számomra".

Majd Efron azzal folytatta, hogy "[Perry] a mentorom volt, és egy nagyon klassz filmet csináltunk együtt. Felnéztem rá, tőle tanultam a komikus időzítést. Amikor a Megint 17-et forgattuk, az egész annyira szürreális volt számomra, hogy oldalra néztem és ott volt ő is. Rengeteget tanultam tőle" - tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés