Hirdetés

Itt a halottkém jelentése: ez derült ki Matthew Perry haláláról

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry 54 éves korában elhunyt. A rendőrségi források szerint egy segélyhívást követően a mentők rohantak Matthew Perryhez, a hívás szívmegállásról számolt be. A források szerint a helyszínen nem találtak drogot, és nem nyomoznak bűncselekmény gyanújával.

A Promotions most azt írja, nyilvánosságra hozták azt az utolsó telefonbeszélgetést, amit Matthew Perry házából indítottak; ezt a színész holttestének megtalálása után rögzítették. A források szerint a Jóbarátok sztárjának asszisztense tárcsázta a 911-et, miután meglátta, hogy mi történt. A telefonbeszélgetésben hallható a "23-as mentés", ami a helyi tűzoltókat jelenti, illetve elhangzik benne a "fulladás" szó is. Ugyanakkor a lap megjegyezte: a rögzített hívás csupán 16 másodperces és egyelőre nem tekinthető döntő bizonyítéknak, de eddig az az elfogadott, hogy Perry halálát fulladás okozta. 

A hatóságok egyelőre nem akarják felfedni a halál pontos okát, de a Los Angeles-i rendőrkapitány hangsúlyozta, hogy jelenleg nem gyanakszanak bűncselekményre. A hivatal nyilvántartásában az olvasható: "A helyi orvosszakértő hivatalnak további vizsgálati lépéseket kell tennie, mielőtt következtetésre jutna."

A hivatal továbbá azt is lejegyzete, hogy a halottkém vasárnap délután frissítette a jelentést Perry ügyében; a halál okának azt tüntette fel, hogy elhalasztva - írja a lap. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés