Hirdetés

"Soha nem felejtünk el" - Salma Hayek szívszorító sorokkal búcsúzik Matthew Perrytől

Nap Híre portré Nap Híre

Régi fotókkal búcsúzik a barátjától.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, meghalt Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja. A rendőrségi források szerint egy segélyhívást követően a mentők rohantak Matthew Perryhez, a hívás szívmegállásról számolt be. Jelenleg nem gyanakszanak arra a hatóságok, hogy bűncselekmény történt volna. A sztár holttestét a hírek szerint szombat este a Los Angeles-i otthonában, a jacuzziban találták meg.

A színésztől sorra búcsúztak el a régi barátai, ismerősei és kollégái. A Jóbarátok című sorozat másik öt főszereplője, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer és Lisa Kudrow hétfő este egy közös közleményükben kiemelték, hogy “mérhetetlenül mély veszteség" érte őket. A búcsúból nem maradt ki Salma Hayek sem, ugyanis ő is jól ismerte Perry-t.

Az Oscar-jelölt színésznő több közös képet posztolt az Instagram-oldalára, ezek mellett pedig egy hosszú bejegyzéssel búcsúzott Matthew Perry-től. Salma úgy fogalmazott, hogy ő mag aa Bolond szél fúj című 1997-es romantikus filmben játszott főszerepet Perry mellett. A színész korábban azt nyilatkozta, hogy szerinte ez a legjobb filmje, amiben valaha szerepelt és nagyon büszke volt rá - írja a 24.hu.

Van egy különleges kötelék, ami akkor jön létre, ha valakivel közös álmaink vannak, és együtt dolgozunk értük. Tavaly nagyon meghatódtam, amikor Matthew megosztotta az Instagram-sztorijában, mennyire szerette a Bolond szél fújt, és hogy szerinte az a film, amit együtt csináltunk, valószínűleg a legjobb filmje volt. Az évek során ő és én azon kaptuk magunkat, hogy mély nosztalgiával és hálával emlékezünk vissza életünknek ezen jelentős időszakára

- fogalmazott a színésznő, majd hozzátette: "Barátom, túl korán mentél el, de én továbbra is nagyra fogom tartani a bolondosságodat, a kitartásodat és a kedves szívedet. Isten veled, édes Matthew, soha nem felejtünk el".

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés