Hirdetés

Ezért tűnt el Vilmos herceg és családja: hamarosan visszatérnek

Nap Híre portré Nap Híre

Közeleg a nagy nap a gyerekek számára.

Már mi is írtunk róla, hogy a királyi család minden évben a skóciai Balmoralba vonul vissza, hogy kicsit elbújjanak a nyilvánosság elől, és pihenhessenek, így történt ez idén nyáron is. A családnak II. Erzsébet királynő tavaly szeptemberi halála óta ez az első látogatása Balmoralban. 

Ez volt tehát az oka, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné sem mutatkozott gyakran a nyilvánosság előtt, gyermekeik, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg ugyanis a nyári szünidejüket töltötték. 

A gyerekek azonban szeptember 6-án, szerdán megkezdik az új tanévet a Lambrook Schoolban - írja a Glamour

Tavaly ugyanis Katalin hercegné, Vilmos herceg és gyermekeik maguk mögött hagyták a nyüzsgő Londont, hogy a windsori Adelaide Cottage-ba költözzenek, kiélvezve a vidéki élet minden nyugalmát és szépségét.

A gyerekek új iskolában folytatták, méghozzá az 52 hektáros Berkshire területén található Lambrook Schoolban. A Lambrook School komoly múlttal rendelkezik, viszont lépést tart a korral: 35 perces órák várják a gyerekeket, medence, golfpálya, és aki nem szereti a sportot, az főzőórán tanulhat vagy filmet forgathat. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés