Hirdetés

Ha hihetünk Várkonyi Andreának, Mészáros Lőrinccel valójában ez a helyzet

Nap Híre portré Nap Híre

Várkonyi Andrea szerint az emberek fejében teljesen más kép él Mészáros Lőrincről, mint amilyen valójában.

Várkonyi Andrea az elmúlt időszakban nagyon ritkán nyilatkozott, legutóbb akkor szólalt meg, amikor a jachtos képeik nyilvánosságra kerültek. Most azonban kivételt tett, és a Story Magazinnak először beszélt a házasságáról, és arról, hogy milyen az anyagi helyzete. A TV2 egykori híradósa ráadásul Mészáros Lőrincről is elárult néhány olyan dolgot, amit talán sokan nem is gondoltak volna.

Várkonyi Andrea azt mondta, az emberek fejében teljesen más kép él Mészáros Lőrincről, mint amilyen valójában, és ez bizonyos sajtóorgánumok és rosszakarók munkájának eredménye - írja a Femina.

Az a Mészáros Lőrinc, akit hosszú évek fáradságos munkájával a sajtó és a különböző rosszakarók az emberek elé tártak, az a Mészáros Lőrinc a valóságban nem létezik. Annak a Mészáros Lőrincnek egyszerűen nincs köze ahhoz az élő emberhez, aki a férjem, akinek az érzelmi intelligenciáját tanítani kéne, aki borzasztóan higgadt és bölcs, és akit szeretnek és tisztelnek a vele dolgozók

- fogalmazott Andrea, aki azt is megosztotta, hogy Mészáros Lőrinc még a házasságkötésük 28. hónapfordulójára is emlékezett. S bár az üzletember aznap éppen elutazott, de mire felesége felébredt, egy SMS és 28 szál vörös rózsa várta. 

Figyelünk arra, hogy mindig legyen elég időnk kettesben lenni, rengeteget járjuk a természetet, ő vadászik is, de megesik, hogy csak úgy elmegyünk, és lessük az állatokat. Igazán egymásra találtunk, nagyon szerelmesek vagyunk. 

- tette hozzá. 

Mészáros Lőrinc az utóbbi években sokat fogyott, Várkonyi pedig azt is elárulta, hogy semmilyen gyomorszűkítő műtéten nem esett át a férje, gyomorgyűrűje sincs és nem is beteg. A milliárdos üzletember felesége szerint heti háromszor edz, és a fele ételadat felét eszi meg. "Önszántából kezdett el fogyókúrázni nem sokkal azelőtt, hogy egymásba szerettünk. Habár viccesen megjegyzi, hogy akinek olyan felesége van, mint én, annak kutya kötelessége jól kinézni, ami nekem jólesik" - mondta. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés