Hirdetés

Várkonyi Andrea: “Tény, hogy anyagilag jobb helyzetbe kerültem, de…”

Nap Híre portré Nap Híre

Mészáros Lőrincről azt mondta Várkonyi Andrea, hogy új dimenzióba került egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi mellett.

Várkonyi Andrea
Várkonyi Andrea Story

Várkonyi Andrea ritkán nyilatkozik, legutóbb akkor szólalt meg, amikor a jachtos képeik nyilvánosságra kerültek. Most pedig az anyagi helyzetéről és Mészáros Lőrincről adott interjút a Story Magazinnak.

“Valójában senki sem ismer minket, én pedig tudom, hogy nemigen változtam az elmúlt években. Tény, hogy anyagilag jobb helyzetbe kerültem, de nekem mindig voltak tévés munkáim, reklámszerződéseim, pszichológusként is dolgoztam, folyamatosan képeztem magamat. Ezzel azt akarom mondani, hogy korábban sem éltem rosszul, akkor is megteremtettem egy jó életszínvonalat, amikor különmentünk a lányom, Nóri édesapjával” - fogalmazott Várkonyi Andrea, aki műsorvezetőként robbant be a köztudatba évekkel ezelőtt.

Arról is beszélt Várkonyi Andrea, hogy nem változott sokat az élete, mióta Mészárs Lőrinc felesége.

“Kivéve persze azt, hogy egy fantasztikus házasságban élek. 

Olyan új dimenzióba kerültem egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi mellett, amire a korábbi kapcsolataimban nem volt példa. 

Mindent meg tudunk beszélni, minden körülmények közt összekapaszkodunk, és a legnagyobb tisztelettel vagyunk egymás iránt” - fűzte hozzá a 24.hu szerint.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés