Hirdetés

Megjött a hír: ilyen állapotban van most a súlyos beteg Tompos Kátya

Nap Híre portré Nap Híre

A színésznő egy ritka betegséggel küzd, jelenleg is kórházban van.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, Tompos Kátya egy ritka és súlyos daganatos betegséggel küzd, amelyre Magyarországon nincs is gyógymód. A 41 éves színművésznő állapotáról a Fábián Juli Emlékalapítvány Facebook-oldalán számoltak be elsőként, ugyanis gyűjtést szerveznek a külföldi kezelésre. Nem sokkal később Tompos Kátya Facebook-oldalán megjelent egy új bejegyzés, melyben azt írták, hogy a színésznő egyedül elérte a határait, ezért fordultak a nyilvánossághoz.    

A gála teljes bevétele Kátya kezelésére ment, de nem ez volt az egyetlen bevételi forrás, emberek ezrei utaltak egy megadott számlaszámra, ki-ki a saját lehetőségei szerint, iskolák, színházak és alkotóközösségek kezdtek szintén gyűjtésbe, hogy minél több pénz gyűljön – írja a Metropol

A lapnak nyilatkozott Hrutka Róbert is. „Szerettem volna, ha tudja, hallja a saját fülével, hogy milyen sokan szeretik. Hogy ha csak a nevét kimondják, zúg a taps, és hogy milyen sokan bíznak a gyógyulásában. Kátya hallotta, és tudom, hogy nagyon jólesett neki” – mondta el az Artisjus-díjas magyar zenész.

„A gyűjtés egyébként nagyon jól alakult, még nincsenek pontos számok, de mindenképpen reményre ad okot. Fantasztikus az összefogás, ami kialakult, nem lehetünk elég hálásak ezért” – tette hozzá.

Tompos Kátya jelenleg is kórházban van, kezelése folyamatosan zajlik. A hírek szerint még mindig nagyon gyenge, időre van szüksége, hogy összeszedhesse magát.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés