Hirdetés

Nagyon szomorú hír jött Tompos Kátya állapotáról

Nap Híre portré Nap Híre

Tompos Kátya egy ritka és súlyos daganatos betegséggel küzd, amelyre Magyarországon nincs is gyógymód. 

Súlyos betegséggel küzd Tompos Kátya. A 41 éves színművésznő állapotáról a Fábián Juli Emlékalapítvány Facebook-oldalán számoltak be elsőként, ugyanis most gyűjtést szerveznek a külföldi kezelésre – írja a Tények. A posztban az is olvasható, hogy a színésznő már két éve küzd a betegséggel, azért sem szórakoztatja a közönséget. Most azonban kénytelen a közönséghez fordulni. 

Bizonyára sokatoknak feltűnt, hogy Tompos Kátya két éve nem látható színházakban, koncerttermekben és eltűnt a média látómezejéből is. Ennek oka egy daganatos betegség - a „világot jelentő deszkákat” már csak egy-egy felolvasó est erejéig látogathatta, amíg pillanatnyi állapota ezt megengedte - írták.

"Kátya a daganatos betegségek egy olyan ritka válfajában szenved, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés Magyarországon nem elérhető. Külföldi gyógykezelésének jelenlegi fázisai az állam által nem finanszírozottak, az eddig felmerült költségek már felemésztették Kátya anyagi kereteit, tartalékait, valamint a barátai által korábban összegyűjtött összeget"

– olvasható a bejegyzésben. A posztban kiemelték, hogy Kátya kérésére mostanáig a nyilvánosságot kizárták, de most itt az idő, hogy a nagyközönséghez forduljanak segítéségért. Azt is leírták, miképpen lehet támogatni a népszerű színésznőt:

"Szeretünk Kátya" címen jótékonysági gálát szervezünk, amelyre május 25-én kerül sor a Szegedi Nemzeti Színházban (alább a rendezvény plakátja). A bevétel teljes mértékben Kátya gyógykezelési alapjába kerül. Ha nem tudsz ott lenni a gálán de szeretnéd támogatni Kátya kezelését, akkor ezt a Fábián Juli Emlékalapítvány számlájára utalva megteheted. Kedvezményezett neve: Fábián Juli Emlékalapítvány Kedvezményezett számlaszáma: 16200151-18543755-00000000 A megjegyzés vagy közlemény rovatba írd be Tompos Kátya nevét! A gyűjtés határideje a koncert napja, május 25. – írták. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés