Hirdetés

Tömegmészárlás a fesztiválon: legalább 260 holttestet találtak a Hamász által megtámadott fesztivál helyszínén

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Legalább 260 holttestet találtak egy izraeli zenei fesztivál helyszínén a Hamász szombati támadása után - közölte a Zaka izraeli mentőszolgálat.

A Naphire.hu folyamatosan beszámolt róla, hogy a Gázai-övezetet uraló Hamász terrorszervezet harcosai szárazföldön, a tenger felől és a levegőből is megtámadták  Izraelt, amelyre legalább 5000 rakétát lőttek ki ezzel egy időben. Arról is írtunk, hogy sokkoló képek érkeztek Izraelből, ahol rengeteg a halott a Hamász támadása után. Arról is írtunk, hogy a német Shani Louk tetoválóművészt a Hamász meggyilkolta, holttestét közszemlére tette

Shani Louk tetoválóművészt a Hamász meggyilkolta, holttestét közszemlére tette
Shani Louk tetoválóművészt a Hamász meggyilkolta, holttestét közszemlére tette

A Hamász fegyveresei a közösségi médiában közzétett videók és a fesztiválozók beszámolói szerint a az Izrael elleni támadásukkor rajta ütöttek Gázai övezet határának közelében tartott fesztiválon és válogatás nélkül lőni kezdtek a menekülő résztvevőkre, másokat pedig túszul ejtettek.

A horrorisztikus támadás csak egyike volt annak a több terrorakciónak, amelyet szombat reggel a terrorszervezet végrehajtott Izrael ellen

A szabadtéri Nova Fesztivál rendezvénye egy egész éjszakán át tartó táncos buli lett volna, a zsidó Szukkot ünnepét ünnepelve.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés