Hirdetés

Kivégzett a Hamász egy német tetoválóművészt - undorító, mit műveltek utána a fegyveresek

Somló-Bakos Dalma portré Somló-Bakos Dalma

Egy német nő holttestét vonultatta fel az utcán a Hamász, miután a káoszban egy brit katona is az életét vesztette.

Shani Louk
Shani Louk Instagram

A 30 éves Shani Louk tetoválóművészt egy Gáza melletti zenei fesztiválon fogták el a Hamász fegyveresei a szombat reggeli támadás során, amely Izrael hadüzenetét váltotta ki - írja a The Sun.

Egy brit állampolgár, Nathanel Young is meghalt, miután heves harcok törtek ki, amikor a terrorcsoport 5000 rakétaeső közepette megrohamozta Izraelt. A londoni születésű katona Tel-Avivban élt, és az izraeli hadsereg 13. zászlóaljánál szolgált.

Családja szívszorító nyilatkozatában a következőket mondta: "Szerette családját és barátait, és mindenki szerette őt. Szerette a zenét, és tehetséges DJ volt. Bármit hajlandó volt megtenni szeretteiért."

Több olyan felvétel is nyilvánosságra került, ahol a fesztiválozók rémüldözve menekülnek, kik autóval, kik pedig gyalogosan a Hamász tagjai elől.

Ebben a pánikban fogták el a német tetoválóművészt, Shani Loukot, akit megöltek és egy teherautó hátulján mutogatták a holttestét a nyílt utcákon. A felvételek szerint a fegyveresek gúnyolódnak a nő holttestén és volt, aki le is köpte őt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés