Hirdetés

28 évesen összejött egy 55 éves férfival – eltelt 10 év és ma nincs nála boldogabb nő a Földön

Nap Híre portré Nap Híre

Az elmúlt időszakban többször foglalkoztunk házassági és párkapcsolati problémákkal. 

Többek között azzal, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy 2024-ben magasabb szintre emelkedjen a párkapcsolatunk https://naphire.hu/cikk/parkapcsolat-tippek-ujevi-fogadalom . Foglalkoztunk Kanye West, Magyar Péter és Varga Judit párkapcsolati problémáival, L. L. Junior esetében még a ChatGPT segítségét is kértük. Most egy ennél hétköznapibb, de nagyon is érdekes esettel foglalkozunk.

10 év párkapcsolat, 6 év házasság

Hivatkozás másolása

A ma 38 éves Gretchen Dillon 2014-ben ismerkedett meg férjével, a 65 éves Michaellel (értelemszerűen akkor Gretchen 28, Michael 55 éves volt), 2018 februárjában házasodtak össze. A New York-i Syracuse-ból származó párnak most már van egy hat hónapos fia, Shannon. A barátok azzal ijesztgették Gretchent, hogy Michael érett kora miatt hamarosan özvegy lesz. De az egygyermekes anya kitart amellett, hogy Michael, aki 27 évvel idősebb nála, nagyszerű apa. 

Gretchen ragaszkodik ahhoz, hogy a 27 év korkülönbség "jobb apává" teszi férjét "érett korának" köszönhetően - annak ellenére, hogy idegenek összetévesztik a gyermekük nagypapájával. A ma 38 éves Gretchen Dillon a New York állambeli Syracuse-ból 2014 októberében a helyi élelmiszerboltban akadt össze a ma 65 éves Michael Dillonnal. Előbb barátok lettek, majd rájöttek, hogy romantikus érzelmeket táplálnak egymás iránt, és 2015 májusában randizni kezdtek. A közel három évtizedes korkülönbség ellenére a pár 2018 februárjában összeházasodott, és mostanra már egy közös fiuk is van, a hat hónapos Shannon – írja a Daily Mail egy korábbi cikkében.  

Gretchen nem hagyta, hogy az ítélkezés visszatartsa, annak ellenére, hogy az emberek gyakran azt gondolják, Michael az ő apukája és Shannon nagypapája. A ma 38 éves Gretchen Dillon 2014-ben ismerkedett meg férjével, a 63 éves Michaellel a New York állambeli Syracuse-ban. 2018 februárjában kötötték össze az életüket, annak ellenére, hogy Gretchen barátai megjegyzésekkel illették a kapcsolatot, mondván, hogy fiatal özvegy lesz.

Gretchen, aki piackutatási elemzőként dolgozik, így nyilatkozott: "Az emberek gyakran összekeverik a férjemet az apámmal - de mi ezen csak nevetünk. "A megítélésük gyorsan megváltozik, amikor megismerkednek Michaellel és velem - látják, hogy egyszerűen megérthető, [hogy miért szerettünk egymásba].

"Egy barátom megpróbálta megakadályozni, hogy hozzámenjek feleségül. Azt hajtogatta, hogy özvegy leszek, mert majdnem 30 évvel idősebb nálam, de én szerettem őt, és nem érdekelt. Korábban azt gondoltam, hogy nem akarok egy idősebb férfival lenni. Időbe telt, és megbékéltem vele. Most boldogabb vagyok, mint valaha” – folytatta Gretchen.

Barátságból szerelem

Hivatkozás másolása

A pár egy benzinkúton találkozott először. Gretchen nemrég költözött Pennsylvaniából a New York állambeli Syracuse-ba, és hálás volt, hogy Michaelben, a biztosítási kárbecslőben barátra lelt. Michael - aki két évvel idősebb Gretchen édesanyjánál - 2015 januárjában felajánlott Gretchennek egy ingyenes szobát és munkát adott neki, hogy segítsen az Airbnb-jének üzemeltetésében. Nemsokára barátságukból románc alakult ki, és még abban az évben májusban randizni kezdtek.

Michael barátai furcsállották, amikor Michael elmondta nekik, hogy egy nála 27 évvel fiatalabb nővel randizik, de amint találkoztak Gretchennel, rögtön látták, hogy a pár remekül összeillik. Az én barátaim ugyanúgy megdöbbentek, de az aggodalmuk elmúlt, amikor látták, milyen boldog vagyok - mondta Gretchen. Michael kétszer kérte meg a kezét - először a családja szeme láttára, a washingtoni otthonukban, 2017 hálaadásakor. Gretchen elmondta: "Mondtam neki, hogy nem akarok nagy show-t és nem akarok gyűrűt- ő egy szó szerint gyémánt kővel ajándékozott meg, gyűrű nélkül.

"Annyira feldúlt voltam, hogy azt hitte, [mégis egy show keretében] kérheti meg a kezemet, hogy elvből nemet mondtam a családja előtt. Egész másnap sírtam, sokat kellett beszélgetnünk. Másodszor decemberben, egy floridai kajakozáson kérte meg a kezemet, én pedig igent mondtam” – folytatta a nő.

Három és fél év randizás után a pár 2018 februárjában összeházasodott, és úgy döntöttek, hogy közös babájuk lesz. Gretchen elmondta: "Volt egy barátom, aki megpróbált rávenni, hogy fújjam le az esküvőt, mondván: ’Özvegy leszel’. Úgy döntöttem, hogy őt kizárom az életemből.”

Gretchen és Michael három évig voltak házasok, amikor a nő 2021 januárjában teherbe esett. 2021 októberében született meg a kisfiuk, Shannon. A Daily Express beszámolója szerint a párnak 2023 nyarán megszületett a második kisfia, Galen.

Michael alig várta, hogy újra apa lehessen

Hivatkozás másolása

„Michael alig várta, hogy újra apa lehessen - már van egy gyermeke és egy mostohagyermeke egy korábbi kapcsolatából -, és szerintem a kora miatt jobb apa lesz” - mondta Gretchen. „Fizikailag már nem tud olyan aktív lenni, de még mindig imád a kis Shannonnal játszani. De inkább olyan, mint egy nagypapa, mert sokkal több türelme van” – mondja Gretchen. 

Michael azt mondja: "Az emberek állandóan azt hiszik, hogy Shannon nagypapája vagyok, de én csak nevetek rajta. "A legnehezebb dolog abban, hogy idősebb apuka vagyok, hogy Shannon most kezdte el az óvodát, és sokszor hoz haza betegségeket. Egy 36 éves ember immunrendszere sokkal jobb, mint egy 63 évesé. Állandóan megfázom, ez kimerítő. A legnehezebb fizikai szempontból az éjszaka közepén való felkelés [Shannonhoz], de ezek az alkalmak egyre ritkábbak, és Shannon egy öröm” – mondta két évvel ezelőtt Michael. 

Michaelnek még mindig fiatal a szíve, és a pár nem tekinti a korkülönbséget meghatározó tényezőnek a kapcsolatukban. Gretchen azt mondta: "Úgy érzem, mintha én lennék az öreg, Michael pedig a fiatal. Mindig azt mondom neki, hogy halkítsa le a zenét. "Minden, hozzám hasonló helyzetben lévő nőnek azt mondanám, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy boldogtalan legyen. Ha valamit jónak érzel a zsigereidben - vágj bele".

 

Gretchen nem aggódik amiatt, hogy özvegy lesz, és csak a jelenre koncentrál. Michael azt mondta: "Sokkal stabilabb és érettebb vagyok, mint a harmincas éveimben voltam, és ez a stabilitás és érettség megnyugtató Gretchen számára. A korkülönbség óriási segítség a kapcsolatunk sikerében” – tette hozzá.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés