Hirdetés

"Én vagyok az a bizonyos másik nő" - Szeretők vallották meg legsötétebb titkaikat

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Miután rájött, hogy férje megcsalja, egy ausztrál nő úgy döntött: azokhoz a nőkhöz fordul, akik voltak már hasonló helyzetben - de a másik oldalon.

Igencsak érdekes kérdést tett fel egy online fórumon egy ausztrál nő. Kiderült, hogy nemrég jött rá: férje megcsalta. Ezután pedig úgy gondolta, utánajár, mit gondolnak azok a nők, akik olyan férfiakkal jönnek össze, akiknek feleségük, de legalábbis párjuk van. A kérdésre rengeteg válasz érkezett. Sokan számoltak be arról, hogy ők maguk is csak akkor szembesültek a tényekkel, mikor a kapcsolat már javában tartott. Voltak azonban, akik nem rejtették véka alá, hogy tudatosan randiztak nős férfiakkal. Hogy miért? Azért, mert úgy gondolták, megtehetik.

"Én vagyok az a bizonyos másik nő. Nem érdekel, ha az emberek mindennek elhordanak, már mindent hallottam. Ismertük egymást, mielőtt ez elkezdődött volna. Tudtam, hogy van felesége. Nincsenek érzések, főleg nem az én részemről, nem akarok vele kapcsolatot" - írta egy másik kommentelő.

"Öt éve már, és még mindig naponta beszélünk. Általában eljön hozzám, elmegyünk szórakozni és együtt csinálunk dolgokat. Már nyaralni is elmentünk együtt! Ez működik, mivel nincsenek kötelezettségeink" - vallott színt egyikük.

"Már együtt voltunk egy laza kapcsolatban, mielőtt a férfi egyáltalán összejött a párjával. Még mindig tart. Szörnyen éreztem magam, és még mindig szörnyen érzem magam. Furcsa vonzalmat érzek iránta, de szeretnék egy valódi kapcsolatot. Tudni és tenni sosem jó dolog, de emberek vagyunk, akiknek az érzelmei eluralkodnak rajtunk"

- írta más.

Azonban olyan hozzászólások is érkeztek szép számmal, amelyek írói kijelentették: sosem tennének ilyet.

"Volt már, hogy vonzódni kezdtem olyan férfiakhoz, akik párkapcsolatban éltek, ám olyankor egyből bekapcsolt a fejemben a vészcsengő, és sürgősen leállítottam magam. Úgy gondoltam, nem lehetnek valaki más szenvedésének az okozója, és csodálkozom, hogy egyesek mégis hogy képesek ilyesmire"

- fogalmazott az egyik hozzászóló a Daily Mail szerint. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés