Hirdetés

Súlyos baleset: mentő vitte el Vidnyánszky Attilát

Nap Híre portré Nap Híre

Vidnyánszky Attila elesett a Petőfi Zenei Díjátadó színpadán szombaton.

Alig három hónappal azután, hogy az általa igazgatott színházban súlyos baleset történt, Vidnyánszky Attila is megsérült – tudta meg a Blikk. A lap értesülései szerint Vidnyánszky szombaton a Petőfi Zenei Díjátadón vett részt, és akkor sérült meg, amikor az életműdíjat kapott Hobo méltatása után lesétált a színpadról.

Odament az ünnepelt Hobóhoz, hogy átölelje, ekkor történt a baleset, de ezt már nem lehetett látni a Dunán három nappal később képernyőre került felvételen

- mondta egy névtelen forrás. A portál szerint Vidnyánszky nagyot eshetett, ugyanis a történtek után mentő vitte ek a helyszínről. Ezt Takács Tamás is megerősítette.

 Valós a hír, el is vitték őt a mentők. Konkrétan az esést nem láttam, mert épp akkor nem voltam bent. Hála Istennek, a saját lábán – bár segítséggel – hagyta el a színpadot. Kapott egy bokarögzítő sínt, majd a mentősök kórházba vitték

- számolt be az énekes a direktor állapotáról. Úgy tudni, Vidnyánszky azóta gipszet kapott.

Ahogy arról korábban a Naphire.hu is beszámolt, a Rómeó és Júlia egyik novemberi előadása közben balesetet szenvedett Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó, a Nemzeti Színház művészei. Azonnal kórházba szállították őket, az előadást pedig félbeszakították. Az eset után vizsgálatot indítottak a színházban, ami sikeresen lezárult és ezt követően Vidnyánszky Attila főigazgató visszavonta korábbi lemondását, amit Csák János kulturális és innovációs miniszter el is fogadott.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés