Hirdetés

Szívszorító titkot árult el az egészségéről Selena Gomez, ezért nem lehet természetes úton édesanya

Nap Híre portré Nap Híre

Az énekes-színésznő nem titkolja, hogy évek óta súlyos problémákkal küzd, ami az egészségét illeti. Ez pedig rányomja a bélyegét a jövőjére nézve is.

Selena Gomez a Vanity Fairnek adott egy friss interjút, amiben lesújtó hírt osztott meg. A 32 éves énekes-színésznő elárulta, hogy rengeteg olyan egészségügyi problémája van, ami veszélybe sodorná a saját és a gyermeke életét is, amennyiben teherbe esne. Így sajnos nem képes kihordani a saját gyermekeit, pedig mindig is ez volt az egyik nagy álma. 

"Ezt sokáig kellett gyászolnom magamban"

- vallotta be a fiatal sztár, aki nemrég csatlakozott a dollármilliárdosok elit klubjához.

Gomeznél 2013-ban lupuszt diagnosztizáltak, majd 2017-ben veseátültetésen esett át.

"Azt hittem, velem is úgy lesz, ahogyan mindenki mással. De már sokkal jobb helyzetben vagyok ezzel kapcsolatban. Áldásnak tartom, hogy vannak csodálatos emberek, akik hajlandóak a béranyaságra vagy az örökbeadásra, amik hatalmas lehetőségek számomra" - emelte ki Selena, és hozzátette, nagyon szeretne ő is édesanya lenni.

"Nagyon hálás vagyok az összes lehetőségért, amit azok az emberek kapnak, akik nagyon szeretnének anyák lenni. Én is közéjük tartozom. Izgatottan várom, hogy milyen lesz ez az út, de számomra egy kicsit másképp fog kinézni. A végén úgysem ez számít, úgyis az én kisbabám lesz"

- magyarázta, amit a 24.hu idézett.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés