Hirdetés

Nagy a baj: Liptai Claudia kórházba került, lemondta több előadását

Nap Híre portré Nap Híre

Liptai Claudia hétfő este a közösségi oldalán jelentette be, hogy kórházba került, ugyanis olyan erős fájdalmai voltak, hogy kénytelen volt orvosi segítséget igénybe venni.

Az élet nem mindig habos torta. Tegnap még nem gondoltam volna, hogy a mai napot már egy kórház vendégszeretetében élvezem. A betegségem egy héttel ezelőtt kezdődött. A diagnózis: övsömör. Aki már átélte ezt a betegséget tudja, hogy döbbenetes, semmihez sem hasonlítható fájdalommal jár

- írta a színésznő, aki azt is bevallotta, hogy a hétvégi két élő műsorban voltak számára embert próbáló pillanatok. "De valahogy mi úgy működünk művészek, hogy bekapcsol a piros lámpa és az Adrenalin mindenen átsegít. De mára egyértelművé vált, hogy muszáj ezt komolyabb körülmények között gyógyítani" - tette hozzá. 

Claudia azt is közölte a bejegyzésében, hogy most egy pár napig kórházban kell maradnia. A színésznő ugyanakkor azt reméli, hogy a hétvégére ismét újult erővel visszatérhet a tévéképernyőre. 

Még egy nagyon fontos döntést meg kellett hoznom egyértelművé vált, hogy a héten a Játékszínben nem tudom eljátszani Molly szerepét a Hölgyválaszban. Ezért ma és holnap elmaradnak az előadások szerdán,csütörtökön, pénteken pedig beugrással oldja meg a színház. Köszönöm a nézők megértését és előre is nagyon sok sikert kívánok a kollégáknak! Mindenki vigyázzon magára!

- zárta a bejegyzését a színésznő. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés