Hirdetés

Már megint egy fotó miatt tört ki a botrány a brit királyi családban, durván megalázták Meghan Markle-t

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Meghan Markle-t kivágták abból a fotóból, amelyet a királyi család Harry herceg 40. születésnapja alkalmából osztott meg a közösségi oldalain.

A Sussex hercegéről és hercegnéjéről a fotó a DogPatchben készült az írországi Dublinban tett tengerentúli útjuk során, 2018-ban, amikor még dolgozó királyi pár voltak - adta hírül a New York Post.

Vasárnap a királyi család hivatalos X-fiókja (korábban Twitter) osztott meg egy fotót, amelyról látványosan hiányzik a 43 éves Markle, és már csak a 40 éves Harry látható rajta.

"Nagyon boldog 40. születésnapot kívánunk Sussex hercegének!"

- áll a királyi család által megosztott üzenetben. A képen Harry mosolyogva ül egy asztalnál, miközben szürke öltönykabátot és fehér gombos inget visel. Meghan Markle az eredeti fotón fekete blézert és fehér inget viselt.

Egy forrás azt mondta a The Postnak, hogy "az útmutatás szerint a fotót ebben a formában a Press Association biztosította".

Harryt családja II. Erzsébet királynő 2022 szeptemberében bekövetkezett halála óta nem köszöntötte fel a születésnapján. Meghan Markle augusztus 4-én ünnepelte a születésnapját, azonban a férje családja nem vett róla tudomást.

A hírek szerint Harry a születésnapján arra számított, hogy néhány családtagja telefonon fel fogja hívni.

"Harry hallani fog a családja felől" - mondta egy palotai forrás kizárólag a The Postnak. "Nagyon valószínű, hogy III. Károly és Katalin felhívják majd Harryt, hogy minden jót kívánjanak neki a születésnapján".

A forrás azonban azt állította, hogy Harry nem fog hallani idősebb testvére, Vilmos herceg felől a kerek születésnapján.

A bennfentes, aki mindkét testvért személyesen ismeri, azt mondta, hogy a 42 éves walesi herceg valószínűleg nem fogja felhívni Harryt "mindazt figyelembe véve, ami történt".

Harry idei mérföldkőnek számító születésnapja a hírek szerint egy hatalmas, 8,5 millió dolláros készpénzbónuszt jelentett számára, köszönhetően a néhai dédnagymamája, Erzsébet királynő, az anyakirálynő által hozott intézkedéseknek.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés