Hirdetés

A TV2 ledobta az atomot: ők lesznek a Dancing with the Stars következő évadának szereplői

Nap Híre portré Nap Híre

A TV2 hatalmas bejelentést tett: október 26-án elindul a Dancing with the Stars ötödik évada. A nagyszabású táncos showműsorban többek között parkettre lép majd a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka, WhisperTon, Kucsera Gábor, Szabó Zsófi és Tóth Gabi.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A Dancing with the Stars ötödik évadában tíz híresség lép táncparkettre párjával: 

  • Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszó és profi táncpartnere, Suti András, a latin-amerikai táncok professzionális kategóriájának magyar bajnoka.
  • Szabó Zsófi a Mokka és az Újratervezés műsorvezetője, színésznő, a TV2 Klub nagykövete és profi táncpartnere, Andrei Mangra, Európa-bajnoki ezüst-és bronzérmes, valamint világbajnoki latin- showtánc finalista, ötszörös Dancing with the Stars döntős, a magyarországi Dancing with the Stars 2. évadának győztese.
  • Tóth Gabi énekes, dalszerző és profi táncpartnere, Papp Máté Bence, táncművész, a Fricska táncegyüttes oszlopos tagja, a Ritmus Akadémia alapítója.
  • Törőcsik Franciska színésznő és profi táncpartnere, Baranya Dávid,show- és musical-szólótáncos, szolnoki Príma-díjas táncművész, a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanára.
  • Mihályfi Luca énekesnő, dalszerző, aki 2022-ben robbant be a magyar zenei életbe és profi táncpartnere, Hegyes Berci 24-szeres magyar bajnok, a magyarországi Dancing with the Stars első és harmadik évadának győztese.
  • Kucsera Gábor, világ- és Európa-bajnok kajakozó és profi táncpartnere, Stana Alexandra háromszoros showtánc világbajnok, országos bajnok, mesterdiplomás táncpedagógus.
  • WhisperTon, online tartalomgyártó és profi táncpartnere, Tóth Katica a latin-amerikai táncok professzionális kategóriájának magyar bajnoka, diplomás táncpedagógus.
  • PSG Ogli tiktoker, streamer, a Kőgazdag fiatalok sztárja és profi táncpartnere, Szőke Zsuzsanna ötszörös latin tánc magyar bajnok és show-tánc világbajnok.
  • Kamarás Norbert életművész és profi táncpartnere, Sebesi Daniella ifjúsági latin tánc és felnőtt kűr magyar bajnok, valamint háromszoros latin tánc országos bajnok.
  • A tizedik páros személyét pedig most még titok fedi, ők meglepetésként csatlakoznak majd versenytársaikhoz.

A BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának magyar szériáját Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András vezeti majd, és szombat esténként zajlik majd a küzdelem a DWTS idei trófeájáért - írja a Media1 a TV2 közleménye nyomán. 

A párosoknak az élő adás alatt hétről hétre ezúttal sem elég a nézőket meggyőzni, a beérkező szavazatok mellett a továbbjutáshoz a Dancing with the Stars zsűrijének pontjaira is szükségük lesz. A tánclépéseket három ítész figyeli majd: Ördög Nóra műsorvezető, aki korábban tíz éven át versenytáncolt; Juronics Tamás Kossuth-díjas táncművész és koreográfus, érdemes művész, színházi rendező, a Szegedi kortárs balett művészeti vezetője, valamint Szente Vajk, Jászai Mari díjas rendező, író, filmproducer.

A versenyzők már elkezdték a felkészülést.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés