Hirdetés

Kiütötte Rocky-t a válóper: egy kutya miatt válik az álompár

Morvay Péter portré Morvay Péter

25 év házasság után válik Sylvester Stallone felesége

Hivatkozás másolása

Sylvester Stallone a hírek szerint megdöbbent, amikor felesége, Jennifer Flavin néhány napja válókeresetet nyújtott be. A pár ismerősei szerint semmi nem utalt a törésre, hetekkel ezelőtt még „felhőtlenül boldognak” tűntek együtt.

A „Rocky” és a „Rambo” sztárja Oklahoma Cityben forgatta a Paramount Plus "Tulsa King" című készülő sorozatát, amikor megtudta a hírt. Szemtanúk szerint Stallone-t valósággal sokkolta a hír.

„Ennél kedvesebb párt el sem lehetett volna képzelni... Jennifer most is meglátogatta őt Oklahoma Cityben, ahol forgat. Úgy tűnt, mintha minden nagyszerű lenne. Fogalmam sincs, mi történt” - mondta egy ismerős a New York Postnak.

A válókeresetben Jennifer Flavin azt állítja, hogy férje „szándékosan elherdálta a közös vagyont” és azt kéri, Stallonét tiltsák el attól, hogy a válóper alatt bármilyen vagyontárgyat eladjon vagy átruházzon.

Egy, az ügyet ismerő forrás azonban az amerikai lapnak azt mondta, hogy ez a vád nevetséges:

„Sly (Stallone) még egy pólót sem adott el soha”

A színész a lapnak egy rövid üzenetben ezt írta: „Szeretem a családomat. Barátságosan és magánjelleggel kezeljük ezeket a személyes ügyeket”.

Egy barátjuk szerint a pár egy hétköznapi veszekedés miatt szakított. Állítólag az új kutya miatt vesztek össze, akit Flavin nem akart a családjukba venni. A 76 éves Stallone azonban ragaszkodott a rottweilerhez, „a családjuk védelmére”, de Flavin nem akart újabb háziállatot.

A nézeteltérés állítólag „rendkívül heves vitához vezetett, amely más problémákat is felvetett" a házasságukban.

A válóperes kérelemben Flavin kizárólagos tulajdonjogot kért arra a 35 millió dolláros Palm Beach-i villára, amelyet a pár 2020-ban vásárolt. A CelebrityNetWorth.com szerint Stallone vagyona mintegy 400 millió dollár.

A pár egy Beverly Hills-i étteremben ismerkedett meg 1988-ban, amikor Flavin 19 éves feltörekvő modell volt, a világhírű színész pedig 42 éves és kétszer elvált.

Kapcsolatuk azonban nem szokásos módon indult. Stallone 1991-ben azt mondta: „Amikor összejövünk, az csodálatos. Amikor külön vagyunk, nincsenek kötöttségek. Ez már csak így van. Nincsenek kötöttségek.”

Egy évvel később Flavin is elismerte: „Nem vagyok naiv azzal kapcsolatban, hogy mi történhet, amikor nem vagyok itt, hiszen ő egy 45 éves férfi, akit nem tudok megváltoztatni. De hét éjszakából ötöt együtt töltünk, így nem hiszem, hogy sok ideje lenne másra”.

Flavin bizalma azonban 1994-ben mégis megingott, amikor Stallone egy levélben szakított vele, miután Janice Dickinson modell, akivel viszonya volt, azt állította, hogy ő a lánya apja. 

Egy DNS-teszt mást állapított meg, Stallone és Flavin pedig 1997-ben kibékültek és kimondták az igent.

A párnak három közös gyermeke született. Stallone-nak az első házasságból való két gyermeke közül az idősebb, Sage követte apja színészi pályafutását, a Rocky V-ben Balboa fiát alakította, de 2012-ben váratlanul szívbetegségben elhunyt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés