Hirdetés

Nem várt fordulat: Sylvester Stallone felesége 25 év után válni akar

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin 1997-ben házasodott össze, nemrég ünnepelték a 25. házassági évfordulójukat. Azonban a színész felesége nemrég mégis úgy döntött, hogy válni szeretne, sőt augusztus 19-én be is nyújtotta a válókeresetet. A válás oka egyelőre nem derült ki, de a keresetben az áll, hogy "Stallone a házastársi közös vagyonukat szándékosan elherdálta".

Az is kiderült, hogy a színész felesége kompenzációt szeretne, továbbá megtiltani Stallone-nak, hogy közös házukat, az abban lévő tárgyakat áruba bocsátsa. Flavin ezeken kívül a nevét is megváltoztatná, és elhagyná belőle a Stallone-t. A rajongók már egy ideje gyanakodtak, mert nemrég feltűnt nekik, hogy Stallone karjáról eltűnt a feleségét ábrázoló tetoválása. Ezután a színész közzétett egy nyilatkozatot, amiben az állt, hogy ez semmit sem jelent - írja a 24.hu.

Mr. Stallone szerette volna frissíteni a feleségét, Jennifert ábrázoló tetoválását, de a végeredmény nem sikerült kielégítőre, és sajnos javíthatatlannak bizonyult. Ennek eredményeként az eredeti képet le kellett fednie egy másik tetoválással, amelyen Rocky kutyája, Butkus látható

- állt a közleményben. Azonban Stallone hiába tagadta, nagyon úgy tűnik, hogy mégis oka volt annak, hogy inkább megszabadult a tetoválástól és egy másikat csináltatott a helyére, hogy elfedje az eredetit.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés