Hirdetés

Rasszista botrány: Istenes Bencének távoznia kell a Sztárboxból?

Nap Híre portré Nap Híre

Az RTL reagált a rasszista botrányra. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, most vasárnap a Sztárbox ringjében Istenes Bence és Rácz Jenő küzd majd meg egymással. A műsorvezető korábban Schobert Norbikát győzte le, a sztárséf pedig Kabát Peti brutális kiütésével jutott tovább. Jól látszik, hogy az egész ország bokszlázban ég, ugyanis az egész hét az Istenes-Rácz meccsről, illetve a körülöttük kialakult rasszista botrányról szólt. 

Lapunk is beszámolt róla: Istenes büszke volt arra, hogy ilyen sokan szurkolnak neki, így meg is osztott egy kollázst az üzeneteiből az Instagram-sztorijában. Ám elkövetett egy hibát, és nem olvasta el elég figyelmesen az üzeneteket, így olyanokat is megosztott, amelyek rasszista megjegyzéseket tartalmaztak. Rácz Jenő ezt nem is hagyta annyiban, videóban üzent a műsorvezetőnek, hogy nagyot csalódott benne. "Azt gondolom, hogy semmilyen ilyen dolog nem állja meg a helyét, sem a médiában, sem ebben a sportágban. Ennél jobban nem írhatja le a szememben önmagát senki sem, ez igazán elmondja, hogy ő milyen ember. Hiába mondja, hogy nem ő írja ezeket a dolgokat, ő kiválogatta, kollázsba tette" - mondta Jenő. 

A témával kapcsolatban a 24.hu megkereste az RTL-t. A csatorna a következő közleményt adta ki a rasszista botrányról: "Az RTL Magyarország értékeivel nem összeegyeztethető a kirekesztés és a gyűlöletkeltés. Istenes Bence figyelmetlenül járt el a kirekesztő tartalommal bíró komment megosztásakor. Gondatlanságáért elnézést kért, és a bejegyzést eltávolította. Az ügyet ezzel lezártnak tekintjük.”

Bár a Sztárboxból nem kell távoznia a műsorvezetőnek, azonban még mindig sokan nem értik a bejegyzését, és sokan meg is haragudtak rá rasszismus és gyűlöletkeltés miatt. Az, hogy a műsorvezető és a sztárséf kapcsolata hogyan fog a továbbiakban alakulni, egyelőre rejtély, ám az szinte biztos, hogy ma este brutális mérkőzésre számíthatunk.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés