Hirdetés

Robban a net Istenes Bence rasszista posztja miatt, hihetetlen, ahogy magyarázkodik

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, most vasárnap a Sztárbox ringjében Istenes Bence és Rácz Jenő küzd majd meg egymással. A műsorvezető korábban Schobert Norbikát győzte le, a sztárséf pedig Kabát Peti brutális kiütésével jutott tovább.

A következő mérkőzést az egész ország várja, ugyanis nagyon sokan szurkolnak Rácz Jenőnek, és mint kiderült, rengetegen drukkolnak Istenes Bencének is, aki sorra kapja az üzeneteket a követőitől azzal kapcsolatban, hogy üsse ki Jenőt vasárnap. 

Istenes büszke volt arra, hogy ilyen sokan szurkolnak neki, így meg is osztott egy kollázst az üzeneteiből az Instagram-sztorijában. Ám nagyon hibázott, ugyanis az egyik kommentelő rasszista megjegyzését is kiposztolta, ami után kitört a botrány a sztárok között.

Rácz Jenő kisvártatva reagált is a történtekre a közösségi médiában. A séf egy videót tett közzé, melyben elmondta, nagyot csalódott Istenesben. Leszögezte: a rasszizmusnak és a gyűlöletkeltésnek nincs helye a sportágban.

Ennél jobban nem írhatja le a szememben önmagát senki sem, ez igazán elmondja, hogy ő milyen ember. Hiába mondja, hogy nem ő írja ezeket a dolgokat, ő kiválogatta, és kollázsba tette azokat a kommenteket, amik szerinte viccesek voltak. Szerintem a rasszizmusnak, a gyűlöletnek nincs helye sehol sem

- üzente Rácz, szúrta ki a Femina.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés