Hirdetés

Rémület a Sztárboxban: Kabát Peti elájult a ringben, orvos rohant a segítségére

Nap Híre portré Nap Híre

Rácz Jenő megsemmisitő ütést mért Kabát Péterre, aki ijesztően összerogyott és elvesztette az eszméletét. Az egykori focistához azonnal beszaladt a párja és az orvosi stáb.

A vasárnap este a magyar válogatott mérkőzése után talán Kabát Péter és Rácz Jenő összecsapását várták a legjobban a magyarok. Kabátnak és Rácznak már korábban meg kellett volna küzdenie egymással, azonban át kellett tenniük a mérkőzést a tegnapi estére, ugyanis az egykori focistának szilánkosra tört az ujja, miközben a Sztárboxra készült. 

Vasárnap este azonban Kabát már ringbe tudott szállni, és a mérkőzés előtt elmondta: nagyon fáj neki a keze, de nem érdekli, ki fog állni és meg fogja verni Jenőt. Nos, az utóbbi nem jött össze, azonban az első menetben óriásit harcolt egymással a két híresség. Rácz Jenő hatalmas lendülettel esett neki Kabátnak, aki azonban nem hagyta magát, és szinten nagy elánnal kezdte a mérkőzést. Az első menet hatalmas összecsapásokkal, de simán lement - írja a Blikk

A második menet elejére Kabát és Rácz is visszavett a tempóból, azonban ez nem tartott sokáig: a menet utolsó percében Rácz Jenő két kőkemény csapottal megfogta Kabát Pétert, majd a visszatámadás után a séf egy jobbegyenessel megsemmisítő ütést mért a focistára. Kabát az ütéstől összerogyott a ringbe és elvesztette az eszméletét. Párja, Róka Adrienne és az orvosi stáb azonnal odarohant hozzá, végül néhány perc után fel tudott kelni az egykori labdarúgó. Szerencsére Kabát összeszedte magát annyira, hogy az orvosi kezelés után az eredményhirdetésre már oda állt Rácz Jenő mellé. 

"Szeretnék a barátomnak gratulálni. Tudtam, hogy nagyon kemény meccs lesz, tudtam, hogy sokkal előrébb tart nálam ebben a sportágban, én öt hónapja kezdtem. Drukkolni fogok neki a végén is" - mondta a focista a meccs végén, aki edzőjének, Bogdán Zsolt Golyónak, családjának és barátainak is megköszönte a támogatást.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés