Hirdetés

Valami baj van, Radics Gigi kórházba került

Nap Híre portré Nap Híre

Az énekesnő az Instagram-oldalán tudatta a rajongóival, hogy kórházba került.

Radicsi Gigi kedd este az Instagram-történetében jelentkezett be egy kórházi ágyból. A fotón mindössze az alkarja és a keze látható, csuklóján pedig egy kórházi szalag van. Az énekesnő a sztorihoz mindössze annyit írt, hogy kezdődhet a gyógyulás, azonban részleteket nem osztott meg arról, hogy miért van szüksége orvosi ellátásra - írja a 24.hu.

A naphire.hu arról is beszámolt korábban, hogy Radics Gigi szakított a gyermeke édesapjával. Az énekesnő augusztus elején, szintén az Instagram-oldalán, egy kérdezz-felelekben árulta el a követőinek, hogy kislánya édesapjával úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Elmondta azt is, hogy gyermekével albérletbe költözött, ugyanakkor Áronnál jobb apukát nem is kívánhatna a lányának, akit továbbra is közösen nevelnek. Arról is írtunk, hogy az énekesnő később arról beszélt egy interjúban, hogy nem okvetlenül tragédia, ha két ember élete különválig, és nincs kőbe vésve, hogy ebből csak rossz dolog következhet.

"Én most egyszerűen csak élvezem az életet Bellával… Tényleg nagyon jól érzem magam egyedül" - mondta korábban Radics Gigi.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés