Hirdetés

Gusztustalan sz*xizmus vagy ártatlan bók? Radics Gigi ezt kapta a Dancing with the Stars-ban

Nap Híre portré Nap Híre

Bár a legutóbbi Dancing with the Stars adásában minden szempár Krausz Gáborra és Mikes Annára szegeződött, ezúttal Radics Gigivel történt valami nagyon furcsa: az énekesnőt az egyik zsűritag nagyon-nagyon zavarba hozta.

A műsor témája a Disney mesék ihlette táncok voltak, Radics Gigi és párja Baranya Dávid pedig a Kishableány című művet kapta. A hírességek csodálatos ruhakölteményekben léptek színpadra, a ruhák nagyon hasonlítottak az eredeti darabokra, attól eltekintve, hogy mindegyik azoknak a szexibb kivitele volt. Gigi ruhája egy kifejezetten impozáns, szexis darab volt, melyen a halpikkelyeket csillogó fűszoknyaszerű alsórésszel érték el, amely minden pörgésnél láttatni engedte Gigi bugyiját és ne a fenekét - írja a Promotions

Ám miután lement a páros latin tánca, Gigi egy furcsa megjegyzést kapott az egyik zsűritagtól: Juronics Tamás miután megosztott a párossal néhány táncos trükköt, utána egy igencsak illetlen megjegyzést tett. Gigi produkcióját látva elmodta, hogy kiderült, nem csak a tengerfenék csodaszép. 

A hozzászólás után a stúdióban szinte megfagyott a levegő egy pillanatra, hiszen a megjegyzés erősen szexita beütésű volt. Tamás próbálta magyarázni a dolgot, miszerint megjegyzésének tárgya végig előttük volt, azonban Gigit is igencsak zavarba hozta a különös bókkal.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés