Hirdetés

Megtörte a csendet a gyönyörű énekesnő, így érzi magát a szakítás után

Nap Híre portré Nap Híre

Augusztus elején robbant a bombahír, miszerint szakította a gyermeke édesapjával.

Ahogy azt a Nap Híre is megírta, Radics Gigi augusztus elején az Instagram-oldalán egy kérdezz-felelekben árulta el a követőinek, hogy az évek során többször is hullámvölgybe került a kapcsolata a kislánya édesapjával, ám mindig rendezni tudták a problémáikat. Nemrég azonban mégis úgy döntöttek, hogy inkább külön utakon folytatják. Gigi azóta albérletbe költözött a gyermekével, ugyanakkor kiemelte, Áronnál jobb apukát nem is kívánhatna a kislányának, akit továbbra is közösen nevelnek.

Gigi nemrég egyébként életmódváltásba kezdett és kirobbanó formában van, ami szüksége is, ugyanis hamarosan ő is táncolni fog a Dancing with the Stars negyedik évadában. A fiatal énekesnő a Best magazinnak először beszélt arról, hogyan érzi magát két hónappal a szakítása után, amit az NLC idézett.

Ha két ember élete különválik, az nem okvetlenül tragédia, és nincs kőbe vésve, hogy ebből csak rossz következhet, kisülhet belőle valami jó is. Én most egyszerűen csak élvezem az életet Bellával… Tényleg nagyon jól érzem magam egyedül

- mondta a lapnak a fiatal énekesnő, majd ismét hangsúlyozta, hogy Áron továbbra is kiveszi a részét Bella neveléséből, ráadásul nagyon jól együtt tudnak működni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés