Hirdetés

Itt a vége: Radics Gigi bejelentette, szakított kislánya édesapjával

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Az énekesnő már új albérletbe is költözött gyermekével.

Radics Gigi ritkán beszél magánéletéről, az egyik kivétel az volt, amikor kérdezz-feleleket tartott követőinek Instagram-oldalán. Akkor azt írta, sosincs megelégedve száz százalékosan önmagával. 

Azt azonban tudni lehetett, hogy párjával az évek során többször is hullámvölgybe került a kapcsolatuk, de mindig rendezni tudták a problémáikat. Most azonban úgy döntöttek, külön utakon folytatják - írja a Blikk

Gigi már új albérletbe is költözött a gyermekével. Az énekesnő közösségi oldalán hoszú posztban tisztázta a történteket, hangsúlyozva, hogy Áronnál jobb apukát nem is kívánhatna a kislányának, akit továbbra is közösen nevelnek.

"Nehéz döntések ezek az életben, amiről az ember nem szívesen mesél. A legfontosabb továbbra is a kislányunk felhőtlen boldogsága így a nevelését ezután is közösen folytatjuk tovább. Mindkettőnk részéről az az álláspont, hogy Bella továbbra is kapja meg a végtelen szülői szeretetet, törődést és figyelmet. Szeretném elmondani, hogy a jövőben is szeretném fenntartani a jó kapcsolatot Áronnal, mivel jobb apukát nem is kívánhatnék Bellának és ezért nagyon hálás vagyok! Biztosan tudom, hogy 10 vagy 20 év múlva is így fogom gondolni"

- fogalmazott a posztban Gigi.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés