Hirdetés

Megbocsát-e Rácz Jenő? Igen, de csak egy feltétellel

Nap Híre portré Nap Híre

A sztárséf és Istenes Bence vasárnapi meccse a Sztárboxban igencsak hangosra sikerült, úgy tűnik, végleg tönkremehet a kapcsolatuk, ha a műsorvezető nem teszi meg ezt az egy dolgot. 

Folytatódik az Istenes Bence - Rácz Jenő harc, de már a ringen kívül: valószínűleg mindenki emlékszik a mérkőzés előtt kirobbant rasszistabotrányra, majd miután a meccset a sztárséf nyerte meg, a műsorvezető nem akart kezet fogni és gratulálni a sztárséfnek, majd ahogy szót kapott, furcsa magyarázkodásba kezdett. Azóta Istenes szinte köddé vált

Rácz Jenő szerint a köztük lévő viszony megromlását Bence csakis magának köszönheti, úgy véli, amióta Istenes a Sztárboxra készült, megváltozott. A győzelmét követően arra a kérdésre, elfogadta-e Istenes Bence bocsánatkérését, a következő választ adta az Rtl.hu-nak

"Én bárkinek a bocsánatkérését szívesen elfogadom, ha azt érzem, hogy az őszinte. De valamiért nem tudom teljesen átérezni Bence őszinteségét. Vasárnap is látszott, hogy meg van sértődve. Én nem tudok ezzel mit kezdeni. Túlságosan el vagyok fáradva ahhoz, hogy foglalkozzak ezekkel a dolgokkal. Két étterem és a családom mellett – plusz egy harmadik étterem mellett, amit nemsokára nyitok – elfáradtam"

- fogalmazott Jenő, hozzátéve: az elmúlt hat hónapban majdnem hét napot edzett minden héten. Bármikor szívesen odaáll bárki elé, hogy azt mondja: semmi gond, nem haragszik, de ehhez szeretne végre alázatosságot látni Bencétől, ne folyamatosan csak a kifogásokat keresse, hanem legyen egy őszinte megnyilvánulása - szögezte le a sztárséf. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés