Hirdetés

Köddé vált Istenes Bence: váratlan vendég állt bele az RTL Reggeliben

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Egyhangú pontozással Rácz Jenő nyerte az Istenes Bence elleni meccset vasárnap este a Sztárboxban, az indulatok nem csak a ringben, azon kívül is elszabadultak.

Már a mérkőzés előtt parázs volt a hangulat, Rácz Jenő és Istenes Bence egymásnak üzengetett a vasárnap esti összecsapásuk előtt. A felek magabiztossága a ringbe lépés előtt sem hagyott alább, sőt a mérkőzés bírájának is többször közbe kellett avatkoznia a szabálytalan fogások és megmozdulások miatt. A pontozóbírók végül mind úgy látták, Rácz Jenő jobb volt vasárnap este, az addig magabiztos és önmagát legyőzhetetlennek tartó Istenes Bence pedig látszólag képtelen volt elfogadni a vereséget. Előbb nem akart kezet fogni a legyőzőjével, majd milliók szeme láttára próbálta megmagyarázni, miért nem volt hajlandó erre.

„Nem akartam a Jenővel kezet fogni, mert olyan ordenáré dolgokat üvöltött, ordított egész meccs közben.. nem tudom, lehetett-e hallani itt a mikrofonon keresztül. Szerintem nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele”

- kezdte élő adásban Héder Barnának Bence, majd a fújoló, fütyülő közönség felé szét tett karokkal annyit mondott: “Mi van?” A többi kérdésre talán már ezért sem mondott semmi konkrétumot, majd el is tűnt. Azóta sem a közösségi oldalain, sem más formában nem adott hangot a véleményének, miközben Rácz Jenőt sokan, köztük hírességek is hangosan ünnepelték. A Naphire.hu természetesen megpróbálta elérni a műsorvezetőt, sőt, a csatornának is jeleztük, interjút szeretnénk vele készíteni, de egyelőre hiába.

Ugyanakkor az Istenes-Rácz meccsről és annak céhkimeneteléről egy olyan valaki is elmondta a véleményét ma reggel, akit nem is ezért hívtak meg az RTL Reggelibe. Ráadásul nem Bencét vége meg ő sem. Nagy Zsoltot az Árulók című műsorról faggatta Miller Dávid, amikor a színész hirtelen a tegnapi meccsel vont párhuzamot. “Tudod, ez olyan, mint a tegnapi bokszmeccs. Hogy ha belépsz a szorítóba, föl kell készülnöd arra, hogy el is veszítheted azt a játékot. És azt férfiként, vagy emberként kell viselned. Igen, meg kell hajtanod a fejed, gratulálnod kell a másik embernek, el kell fogadnod azt a kezet, amit nyújt, hogy “bocsánatot kérek”, mert ez erről is szól” - kezdte a színész.

Hozzátette: a szorítóban két perc alatt is nagyon sok dolog megtörténhet, de amit Rácz Jenő tett, az közel sem volt olyan, mint amikor Mike Tyson leharapta Evander Hollyfield fülcimpáját. “Szerintem nem tudta viselni tegnap az Istenes ezt a vereséget méltóképpen. Nemtelen volt az előző támadás. Mindenki összerakja a saját maga képét erről az egész dologról. De így nagyon csúnya lezárni egy ilyen küzdelmet. Még akkor is, ha a pontozóbírók benézték. És akkor mi van?” - magyarázta Nagy Zsolt.

Amennyiben elérjük Istenes Bencét, természetesen cikkünket is frissítjük.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés