Hirdetés

A rasszista poszt után itt van Istenes Bence újabb gyökérsége

Nap Híre portré Nap Híre

Vasárnap este végre ringbe szállt Istenes Bence és Rácz Jenő. A mérkőzést a sztárséf nyerte, amit a műsorvezető nem igazán fogadott jól.

Nem túlzás azt állítani, hogy a fél ország a vasárnap estét várta a Sztárbox miatt. A történtek fényében ez nem is csoda: mint azt a naphire.hu is megírta, a Sztárbox előző adásában Rácz Jenő brutális kiütötte Kabát Petit, majd Istenes Bence rasszista botránya borzolta a kedélyeket. 

Durva meccset láthattak a nézők

Hivatkozás másolása

Istenes Bence már a kisfilmjében elárulta, hogy mi a taktikája Rácz Jenő ellen: edzőjével arra készültek, hogy Jenőt fizikálisan vagy verbálisan megtörjék. Rácz Jenő pedig arról beszélt, hogy a múlt héten Kabát Peti ellen nehéz volt ringbe lépnie, ráadásul a kiütés után nem is tudott felhőtlenül örülni a győzelemnek, azonban a műsorvezetővel kapcsolatban semmilyen érzése sincs, sőt, hatalmasat csalódott benne. 

A ringben aztán elszabadultak az indulatok, a nézők nagyon kemény bunyót láthattak, ami alatt Rácz és Istenes folyamatosan provokálták egymást. Mindkettőjük vitt be néhány szép ütést, de rengeteg szabálytalanságot is elkövettek, ráadásul látszott, hogy agresszíven esnek egymásnak. Bár a boksz nagyon kiegyenlítettnek tűnt, a pontozóbírók végül úgy döntöttek, hogy Rácz Jenő volt a jobb. 

Ami ezután következett, arra viszont senki sem számított: Istenes Bence nem igazán fogadta jól, hogy ezúttal vesztesként jött ki a csatából. Először nem akart kezet fogni és gratulálni a sztárséfnek, majd ahogy szót kapott, furcsa magyarázkodásba kezdett. "Félreértés ne essék, mielőtt bárki már megint elkezd támadni, hogy nem akartam a Jenővel kezet fogni, de olyan ordenáré dolgokat ordított egész meccs közben, hogy szerintem nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele" - mondta. 

A pontozók döntését nem akarta kommentelni, azt mondta, vissza kell néznie a mérkőzést.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés