Hirdetés

Oscar-gála: épp a legfelemelőbb pillanatban adta meg magát a színésznő ruhája

Nap Híre portré Nap Híre

Emma Stone nagyon meghatódott, mikor megtudta, ő kapja a legjobb színésznőnek járó díjat, ám a színpadhoz közeledve vette észre, hogy történt egy kis baleset.

A Naphire.hu is beszámolt róla, hogy az Oppenheimer kapta a legjobb film díját, a Szegény párák sztárja, Emma Stone lett a legjobb színésznő, az Oppenheimer címszerepét alakító Cillian Murphy pedig a legjobb színész az amerikai filmakadémia vasárnap este megrendezett 96. díjátadó ceremóniáján a Los Angeles-i Dolby Színházban. Örömhír, hogy lett egy újabb magyar Oscar-díjas is: Mihalek Zsuzsa, James Price és Shona Heath kapták a legjobb díszletért járó díjat. 

Ám ez az esemény sem volt mentes a bakiktól: amikor Emma Stone elindult a színpad felé átvenni a díját, észrevehette, hogy estélyi ruhájának cipzárja megadta magát. Ám nem esett pánikba, beszéde elején még viccesen fel is hívta rá a figyelmet - írja a 24.hu

"Ó, istenem, szerintem tönkrement a ruhám... ez biztosan az I’m Just Ken alatt történt. Tuti, hogy akkor..."

– tekintett a közönség soraiban ülő Ryan Goslingra, aki a Barbie című film dalát adta elő a gála egy korábbi szakaszában. Stone ezzel arra utalt, hogy az arra történő bulizást sínylette meg a ruhadarab.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés