Hirdetés

"Felfordult a gyomrom" - így reagált Almási Kitti a Noszály Sándor betegségére érkező kommentekre

Nap Híre portré Nap Híre

Az ismert pszichológus egy hosszú bejegyzést tett közzé a Facebook-oldalán a témával kapcsolatban és kiemelte, nem érti, miért ilyen kegyetlenek az emberek.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, Noszály Sándorról és az állapotáról beszél napok óta a magyar internet, miután hihetetlen és összefüggéstelen dolgokról kezdett beszélni a közösségi oldalain. A rajongók és a barátok is aggódnak az egykori sportoló miatt, sőt már a testvére, Noszály Andrea is megszólalt. A sportoló testvére nyilatkozatban árulta el, hogy a család Sándor mielőbbi felépülésében reménykedik, miután a teniszcsillag egy összetett betegséggel küzd.

A bipoláris zavarban szenvedő egykori teniszezővel speciális pszichiáterek foglalkoznak, hogy újra a régi önmaga lehessen. 

"Elolvastam a kommenteket egy közszereplőt érintő bejegyzés alatt. Kíváncsi voltam, miként reagálnak az emberek egy olyan hírre, ami egy ismert ember pszichés betegségéről szól. Kár volt, felfordult a gyomrom"

- írta Almási Kitti a Facebook-oldalán, majd arra figyelmeztette a kommentelőket, hogy mielőtt elkezdenek gépelni, gondolkodjanak el azon, hogy ha őket, a gyereküket, testvérüket, barátjukat érintené ez a kérdés, akkor nekik milyen érzés lenne olvasni azt a hozzászólást, amit éppen készülnek leírni?

A pszichológus teljes bejegyzését ide kattintva lehet elolvasni.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés