Hirdetés

Kiderült, mi okozhatta Noszály Sándor megborulását? Borzalmas dologról vallott a sportoló

Nap Híre portré Nap Híre

Noszály Sándor lányát elütötte egy villamos: a súlyos baleset megviselte a teniszezőt.

Noszály Sándor lányát súlyos baleset érte, a történtek nagyon megviselték az egykori olimpikon teniszezőt. Az utóbbi napokban egyértelműen Noszály Sándor botránya uralja a hazai sajtót, ahogy azt korábban mi is megírtuk, a teniszező furcsa, aggasztó videókat tett közzé Instagram-oldalán, sokan, köztük barátai és követői is aggódni kezdtek az állapotáért. Az internet népe csak találgat, vajon mi állhat a sportoló viselkedésének hátterében. 

A Metropol számolt be először arról, hogy előkerült egy videó, amin Noszály Sándor arról beszél, lányát áprilisban elgázolta egy villamos, a tragikus eset pedig apaként őt is nagyon megrázta. A lap akkor azt írta, hogy a XI. kerületben elgázolt a villamos egy 20 év körüli, fiatal lányt, akit súlyos, életveszélyes sérülésekkel kórházba szállítottak a helyszínről – írja a Femina

Most kiderült, ez a fiatal lány nem más, mint Noszály Sándor lánya, Szonja volt. "A gyerekemet elütötte egy villamos, b**** meg! Három hónapja, és bent volt szív-CT-n. Megmentettem az életét, és ezért verték ki a fogamat is. Gyerünk már! Minden rendben lesz! Táncoljatok és énekeljétek, hogy One Love a U2-tól!" – hangzik el a zavaros videóban Noszály Sándor szájából.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés