Hirdetés

Döbbenetes dolog történt Noel Gallagherrel, erre nem volt felkészülve

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

A testvérével, Liammel történt kibékülése után Noel Gallagher azt mondta, hogy „izgalmas és megtisztelő” számára, hogy Zoe Law fotós róla készült portréja bekerül a National Portrait Gallerybe.

Noel Gallagher azt mondta, hogy „izgalmas és megtisztelő” számára, hogy portréja bekerült a National Portrait Gallerybe - annak ellenére, hogy ő egy „mogorva középkorú férfi, aki utálja, ha fotózzák” – írja a Sky News.

Az Oasis dalszerzőjének portréja - amelyet Zoe Law készített - először november 29-én lesz látható a galéria Legendák című kiállításának részeként. A portré a jövő év március 2-án záruló kiállítás után bekerül a galéria állandó gyűjteményébe. Noel azt mondta, hogy „izgalmas és megtisztelő” számára, hogy a National Portrait Gallery portréinak sorában szerepelhet.

„Egy mogorva középkorú férfi”

Hivatkozás másolása

Majd így nyilatkozott: „A gondolat, hogy egy mogorva középkorú férfi portréja, aki őszintén szólva utálja, ha fényképezik, az állandó kiállítás része lesz, hogy a jövő generációi megcsodálhassák, nagyon különleges.”

Noel fekete-fehér portréja Sir Bobby Charlton, az angol világbajnokság győztese, Orlando Bloom színész és Kim Cattrall kanadai színésznő eddig soha nem látott képe mellett lesz kiállítva.

Law, a Londonban élő fotós hozzátette: „A legnagyobb megtiszteltetés, hogy a legendás Noel Gallagherről készült portrémat a National Portrait Gallery megszerezte - ez egy olyan maradandó örökség, amelyről minden portréfotós és művész álmodik”.

Sabina Jaskot-Gill, a galéria vezető fotókurátora elmondta, hogy „teljesen el van ragadtatva” a portré megszerzésétől, és reméli, hogy „ezek a feltűnő monokróm portrék - amelyek a brit kulturális élet sokszínűségét ünneplik - segítenek inspirálni a fotósok következő generációját és a National Portrait Gallery látogatóit”.

A galéria gyűjteményében szerepel egy 1995-ös fotó is a zenekarról, amelyen Liam és Noel Alan White és Paul „Bonehead” Arthurs társaságában látható.

Újabb két koncertet jelentett be a zenekar

Hivatkozás másolása

A Liam és Noel Gallagher által vezetett britpop együttes őrületbe kergette rajongóit, amikor bejelentették szenzációs újraegyesülésüket . A felállásról annyi látott eddig napvilágot, hogy a zenekarban Noel Gallagher együttesének, a High Flying Birdsnek több tagja helyet kaphat, de ott lesz a visszatéréskor az Oasis-alapító gitáros, Paul Arthurs, azaz Bonehead is, aki az utóbbi években Liammel turnézik és két éve felépült egy súlyos rákbetegségből.

Liam Gallagher időközben azt nyilatkozta, hogy „komolyan elkeseríti”, hogy a rajongók a jegyek ára miatt lemaradhatnak az Oasis újraegyesülési koncertjeiről. A Ticketmaster-t széles körben kritizálták a dinamikus árképzés - a nagy kereslet és a korlátozott kínálat idején alkalmazott rendszer - alkalmazása miatt, ami miatt egy normál jegy ára több mint kétszeresére, 148 fontról 355 fontra emelkedett.

Szerdán az Oasis bejelentette, hogy 2025. szeptember 27-én és 28-án még két koncertet adnak Wembley Stadionban, ahová a jegyeket gyakorlatilag sorsolni fogják azok között a rajongók között, rendszerrel, hogy a „jogosult rajongók”, akik augusztus 31-én, szombaton bejelentkeztek egy Ticketmaster-fiókba, jegyhez jussanak.

Az X-en közzétett üzenetsorozat során Liam is foglalkozott a káosszal, és azt mondta: „Komolyan sajnálom azokat, akik nem kapnak jegyet, fáj a szívem, és tudom, hogy az emberek azt fogják hinni, hogy hülyéskedek, de nem.” Pénteken viszont még viccelődött a jegyek árával és a Tickermaster-ügyért a zenekart kritizáló felhasználónak azt javasolta, hogy „kussoljon”.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés