Hirdetés

Rendkívüli: távozik a Nemzetiből a két balesetet szenvedett színész is

Nap Híre portré Nap Híre

Nemcsak Udvaros Dorottya távozik a Nemzetiből, hanem többek között a tavaly balesetet szenvedett két színész, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó is. 

Pénteken derült ki, hogy Udvaros Dorottya nem kapott szerződést, ezért otthagyja a Nemzeti Színházat. Azóta pedig több színész távozásáról is megérkeztek a hírek. Úgy tudni, hogy nem tér vissza a Nemzetibe a Rómeó és Júlia tavaly novemberi előadásán súlyos balesetet szenvedő, azóta is lábadozó Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó sem. Ők nemrég ügyvédhez fordultak, amiért nem kaptak semmilyen kártérítést azután, hogy még tavaly novemberben négy métert zuhantak a Rómeó és Júlia díszletének vastraverzéről, és komoly sérüléseket szenvedtek – írja a 444.hu

A Nemzetiben ugyancsak felmondott a színészházaspár Barta Ágnes és Mészáros Martin, illetve Szép Domán és Szabó Sebestyén László is. Farkas Dénes már korábban távozott a társulattól. A távozó színészek közül az Index Barta Ágnest érte el, aki megerősítette, hogy „egy hosszabb folyamat eredményeként” az évad végétől nem lesz a társulat tagja. A lap megkeresésére a Vidnyánszky Attila vezette színház nem reagált.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés