Hirdetés

Pokoli kínokat élt át a Nemzeti Színház megsérült színésznője

Nap Híre portré Nap Híre

Szász Júlia és kollégája, Horváth Lajos Ottó tavaly novemberben szenvedtek balesetet a Rómeó és Júlia című előadás közben.

Szász Júlia, a Nemzeti Színház színésznője olyan súlyosan megsérült még tavaly, amikor közel 3 méter magasból zuhant le előadás közben, hogy azonnal kórházba szállították és megoperálták őket Horváth Lajos Ottó kollégájával együtt.

Nem sokkal később a színésznő mellkasi sérülése újabb orvosi beavatkozást igényelt, ezért két hétre visszakerült a Semmelweis Egyetem Traumatológiai Klinikájára. Azóta ismét távozhatott a kórházból. Szász Júlia az Instagramon számolt be arról, mit is élt át a kórházban - vette észre a Blikk.

“Traumatológia 4. este

Kiabáló bácsik, fulladozó nénik – vagy fordítva. Mellettem Katalin combnyaktöréssel elmesélte az egész életét, informatikatanár volt, a férje matematikus, Kijevben tanultak, sokat jártak színházba, stb. Nagyon fáj neki. Nekem is. Zsibbad az egész lábam, szúr, nyilall, semmit nem értek a fájdalomcsillapítók” - fogalmaz a színésznő, aki azon is gondolkozott, hogy hamarosan mosdóba kell mennie, ami egyedül nem fog menni, és egyből kérjen-e fájdalomcsillapítót, vagy csak utána.

“De akkor nemsokára megint kell szóljak, és egy órán belül kétszer megnyomni a nővérhívót, felér egy öngyilkossággal. Nem segít a people pleaser-ségem (mindig a mások érdekeit néző ember) 'csak nehogy gondot okozzak, esetleg teher legyek'. Az valóban szörnyű lenne. Mondjuk van kitől félni. Az éjszakás nővérek nem szarral gurigáznak. Néha az az érzésem, hogy csak fitogtatják a hatalmukat, hogy ők a Segítő Istenek, akik csak akkor nyújtják ki a kezüket, ha jól viselkedünk – vagy jön az 'ejnye-bejnye, drágám, tessék ezt abbahagyni, vagy lekötözöm'. Részben jogosan. Emberfeletti, amit csinálnak, és az öregek tényleg kezelhetetlenek. Gondolom, ezért célszerű mindenkivel ezt a büntető-kontrolláló-anyáskodó hangnemet megütni. Ez működik. De vannak közöttük, akik egyszerűen csak frusztráltak és gonoszak” - írta.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés