Hirdetés

Irgalmatlan botrány készül a Nemzetiben, Udvaros Dorottya körül robbanhat

Nap Híre portré Nap Híre

Kiderült, hogy még nem kapott szerződést a színésznő a jövő évadra.

A hét elején kezdett el terjedni az a hír, miszerint rövidesen elválhatnak Udvaros Dorottya és a Nemzeti Színház társulatának útjai. A Blikk információi szerint azonban ezt a döntést nem a színésznő, hanem a teátrum igazgatója, Vidnyánszky Attila hozhatta meg, aki mostanáig nem hosszabbított szerződést a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznővel.

A lap megkereste Udvaros Dorottyát is a kérdéseivel, és megerősítette, hogy jelenleg még semmilyen formában sincs szerződése a következő évadra, és amíg ez nem történik meg, addig nincs is értelme a témáról beszélni. 

A Blikk rákérdezett arra is, hogy ha új szerződés nincs is, akkor legalább a hosszabbításról folynak-e tárgyalások, mire Udvaros csak annyit válaszolt, hogy amiről a színházzal tárgyal, az nem publikus.

Egy neve ellhallgatását kérő színházi vezető szerint, az, hogy egy ilyen státuszú színművésznek áprilisban még nincs érvényes szerződése a következő évadra, nemcsak furcsa, de sokatmondó is.

A lap felidézte, hogy Udvaros az elmúlt években kiállt az SZFE-s diákok mellett is, sőt tüntetésekből is kivette a részét.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés