Hirdetés

Valami nagyon nem stimmel a Nemzeti Színházban történt baleset körül

Nap Híre portré Nap Híre

Már a rendőrség is a képben van, de úgy tudni, még nem hallgattak ki egy gyanúsítottat sem.

Ahogy arról korábban a Naphire.hu is beszámolt, a Rómeó és Júlia-előadás közben balesetet szenvedett Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó, a Nemzeti Színház művészei. Azonnal kórházba szállították őket, az előadást félbeszakították. Szász Júliát korábban már hazaengedték a kórházból, azonban nem sokkal később a Semmelweis Egyetem közleményben tudatta, hogy a színésznő visszakerült a klinikára

A baleset miatt beadta lemondását https://naphire.hu/cikk/baleset-vidnyanszky-attila-nemzeti-szinhaz-lemondas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója, de Csák János kulturális és innovációs miniszter nem fogadta el. A baleset miatt vizsgálat indult a színházban. 

Most kiderült, hogy hivatalból vizsgálatot indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Nemzeti Színházban történt baleset ügyében, de még nem hallgattak ki egyetlen gyanúsítottat sem. 

A Partizán hírlevele alapján a Telex azt írja, Szász Júliának eltört három bordája és a lábszárcsontja is, utóbbit össze kellett csavarozni. A baleset után öt napot töltött kórházban, majd a bordatörés következtében légmell (pneumothorax) alakult ki nála, amiért újabb két hétre ismét kórházba került. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés