Hirdetés

Újra kórházban van a Nemzeti Színház egyik balesetet szenvedett színésze

Nap Híre portré Nap Híre

Szász Júlia mellkasi sérülése további orvosi beavatkozást igényelt.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Rómeó és Júlia-előadás közben balesetet szenvedett Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó, a Nemzeti Színház művészei. Azonnal kórházba szállították őket, az előadást félbeszakították. 

A baleset előadás közben, de a díszlet nézők által nem látható részén történt. A szerencsétlen esetet megelőzően Horváth Lajos Ottó tartotta kolléganőjét, Szász Júliát egy kis erkélyen. Az ismert színész állítólag váratlanul megszédült, emiatt mindketten átestek a korláton, majd több méter magasból a színpad deszkáira zuhantak. A két színészt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol megműtötték őket. Később az eset miatt lemondott tisztségéről a Nemzeti Színház igazgatója, Vidnyánszky Attila. 

Nemrég beszámoltunk arról is, hogy Szász Júliát hazaengedték a kórházból. Most azonban a Semmelweis Egyetem közleményben tudatta, hogy a színésznő visszakerült a klinikára. 

A Nemzeti Színház művészének állapota stabil, de a kisebb mellkasi sérülése további orvosi beavatkozást igényelt. Várhatóan hamarosan elhagyhatja a Traumatológiai Klinikát - írták.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés