Hirdetés

Borzalmas részletek: rettenetes dolgokon megy át a Nemzetiben megsérült színész

Nap Híre portré Nap Híre

Horváth Lajos Ottó keze csúnyán megsérült, és az orvosok sem tudják megmondani, mennyire fog majd helyrejönni. A színész ráadásul lelkileg sincs jól, magát okolja a baleset miatt.

Ahogy arról korábban a Naphire.hu is beszámolt, a Rómeó és Júlia-előadás közben balesetet szenvedett Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó, a Nemzeti Színház művészei. Azonnal kórházba szállították őket, az előadást félbeszakították. Szász Júliát korábban már hazaengedték a kórházból, azonban nem sokkal később a Semmelweis Egyetem közleményben tudatta, hogy a színésznő visszakerült a klinikára

Horváth Lajos Ottó azonban eddig nem beszélt arról, hogy van a baleset után. A Blikk információi szerint a színésznek az egyik keze sérült meg, miután az esésnél beletenyerelt egy reflektorba, aminek szilánkjai a csontjáig hatoltak, elérve az izmokat és az inakat is. 

A lap informátora szerint a színészt nagyon megviselték a történtek, és még mindig mardossa a bűntudat, magát hibáztatja a baleset miatt, és aggasztja, hogy képes lesz-e ugyanúgy dolgozni, mint korábban.

Az orvosai egyelőre nem tudják megmondani, mennyire tudja majd a kezét használni, de félő, hogy soha nem lesz már a régi.

A kolléga arról is beszélt, Horváth Lajos Ottó attól tart, sérülése miatt nem viheti tovább előadásait, és a jövőben csak kisebb szerepeket kaphat majd, rosszabb esetben azokat sem.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés