Hirdetés

Nagy Feró fia megtörte a csendet: elárulta, amire mindenki kíváncsi

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, év elején bombaként robbant a hír, hogy Nagy Feró fia, Nagy Hunor Attila, a zenekar dobosa, valamint Kékkői Zalán, a zenekar gitárosa is bejelentette távozását a Beatricéből. A konkrét okokat egyik zenész sem árult el a távozással kapcsolatban. 

Nagy Hunor Attila 13 év után, saját döntéséből távozott a Beatricéből, az édesapja, Nagy Feró pedig korábban úgy nyilatkozott, hogy sejtette, hogy el lesz, ugyanis a fia változást akart és kirepült a családi fészekből. " Vártam nála az a pillanatot, amikor már nem akar az apja szárnyai alatt dolgozni. (…) Nem mondom, hogy a lelkem ebben nem sérült, de közben büszke is vagyok rá" - fogalmazott a Beatrice frontembere. 

A dobos most elárulta, hogy milyen a kapcsolata az apjával, amióta elhagyta a zenekart. 

Pontosan ugyanolyan, mint amikor még együtt dolgoztunk. Nagyon közel lakunk egymáshoz, csaknem napi szinten találkozunk. Minden a régi, és ahogy az egy zenész családban szokott lenni, gyakori téma a Beatrice. Időnként az a kérdés is felmerül irányomba tőle, miképpen állok a zenekar kereséssel

- mesélte Nagy Hunor Attila a Metropolnak, amit a 24.hu szemlézett. A dobos egyelőre nem csatlakozott új zenekarhoz, az elmúlt heteket inkább pihenéssel és a családjával töltötte. Azonban ez idő alatt már összeírta a terveit és az álmait. "Annyit elárulhatok, az egyik ilyen, hogy idén nagyon sokat szeretnék majd koncertezni. Erősen bízom a Jóistenben, hogy a terveim megvalósításához vezető utat majd megmutatja” - tette hozzá a zenész.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés