Hirdetés

Szétszakad a Beatrice? Nagy Feró fia és a gitáros is kilép az együttesből

Nap Híre portré Nap Híre

Nagy Feró fia, Nagy Hunor Attila, a zenekar dobosa, valamint Kékkői Zalán, a zenekar gitárosa is bejelentette távozását a Beatricéből. Az okokot nem közölték, bár Feró fia megjegyezte, hogy szeretne arról beszélni mélyebben, hogy miért döntött így, azonban még nem találta meg az ehhez megfelelő módot és csatornát.

Nagy Hunor Attila a csapad közösségi oldalán jelentette be a szomorú döntést, miszerint 13 év után otthagyja a Beatricét. Bár a rajongók próbálták kommentben megkérdezni tőle, mi áll a döntés hátterében, egyelőre nem tudni az okokat.

13 év után saját döntésből távozom a Beatricéből, tudatosan, barátsággal és tisztelettel! Nagyon sok hálával tartozom a zenekarnak, akik az elmúlt 13 /+12/ év során velem álltak a színpadon, a barátoknak, akiket ez alatt ismertem meg. Nagyon sok hálával tartozom a közönségünknek, akik kitartottak mellettünk minden helyzetben, akik között szintén rengeteg igaz barátot tisztelhetek. Rengeteg hálával tartozom az Édesapámnak, aki számomra örök példakép, aki segített elindulni azon az úton, amin szeretnék a továbbiakban is járni. Az okokról szeretnék nektek beszélni mélyebben, amint megtalálom a megfelelő módot és csatornát, hogy ezt kellőképpen át tudjam adni. Bízom a mielőbbi találkozásunkban!”

 – írta a Facebookon Nagy Feró fia, amit az nlc.hu szúrt ki. 

Nem sokkal később a zenekar gitárosa, Kékkői Zalán is bejelentette a távozását.

Gyerekkorom egyik legnagyobb kedvence volt a Beatrice, és megtisztelő, hogy 2018-ban a zenekar tagjává válhattam. Az első koncertünk ráadásul a 40. szülinapi koncert volt az Arénában. December elején pedig a 45.-ket ünnepeltük az MVM Dome-ban. Az elmúlt, több mint 5 évben nagyon sok új ismerősre, barátra leltem, és szuper közös élményeket gyűjtöttünk, amikre mindig örömmel fogok emlékezni. Ölelés a teljes stábnak! Mindenkinek a legjobbakat kívánom és remélem, hamarosan újra találkozunk

- írta a gitátor. 

Arról a Beatrice egyébként nem adott még hírt, hogy kik lesznek az új tagok a zenekarban. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés