Hirdetés

Bajban Meghan Markle, üzentek neki az emberek

Nap Híre portré Nap Híre

Már eddig sem volt túl rózsás a helyzete, ám a legutóbbi lépéssel megint maga alatt vágta a fát.

Nemrég arról írtunk, hogy a királyi családhoz közel álló bennfentesek szerint a sussexi hercegi pár az anyagi gondjaik miatt "részmunkaidőben" visszatérnének a királyi családhoz. Azonban úgy tudni, hogy az uralkodó feltételhez kötötte a család lehetséges újraegysesítését, mégpedig ahhoz, hogy a jövőben Harry és Meghan nem beszélhet negatívan a királyi családról. 

Harry herceg és Meghan Markle ráadásul nemrég új néven indították el weboldalukat. A sussex.com-on az eddig használt Archell név helyett visszavették önhatalmúlag a hercegi titulusukat és magukra Sussex-i hercegként és hercegnőként hivatkoznak.

Meghan Markle megítélése eddig se volt valami pozitív, azonban az előbb említett lépések egyáltalán nem tettek jót a népszerűségének. A Redfield & Wilton közvélemény-kutatócég 1500 felnőttet kérdeztek meg a királyi családról alkotott véleményükről a hónap elején - írja a Bors

Az eredmények azt mutatták, hogy hercegnét az emberek 31 százaléka kedveli, 30 százalékuknak pedig nem rokonszenves, ami azt jelenti, hogy a támogatottsága mindössze egy százalék. Ez jelentős visszaesés a sussex.com indulása előtti decemberi időszakhoz képest, amikor Meghan népszerűsége valamivel magasabb, plusz 15 százalék volt.

Ugyanakkor Harry herceg megítélése sokkal jobb a feleségéénél, sőt majdnem megegyezik Vilmos herceg és Katalin hercegnőével. Harry-t jelenleg az emberek 42 százaléka kedveli, míg 16 százalék negatívan ítéli meg, ami plusz 26 százalékos elfogadottságot jelent.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés