Hirdetés

Új év, újabb botrány: Harry herceg csúnyán lebuktatta a leendő királyt, aki tudni sem akar az öccséről

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Harry herceg azt állítja Tartalék című memoárjában, hogy idősebb bátyja, Vilmos herceg "tudni sem akart róla" az Etonban, és utálta, hogy kettejükre "egy csomagként" tekintettek.

Bár Vilmos herceg gyerekkora óta figyelemre méltóan jól viseli a leendő királyi pozícióját, ám volt egy olyan eleme a királyi gyermeki létének, amit mégsem vett olyan jó néven - és nem csak arról van szó, hogy a nyilvánosság előtt kell élnie az egész életét.

Gyermekként Vilmost és Harryt rendszeresen lesifotósók kapták le az édesanyjukkal, Diana hercegnével. Harry herceg állítása szerint azonban a testvére nem rajongott mindezért. A fiatalabb herceg a tavaly januárban megjelent Tartalék című memoárjában azt állítja, hogy a testvére egyszer arra utasította, amikor mindketten a tekintélyes Eton iskolába jártak, hogy tegyen úgy, mintha nem is ismernék egymást - írja a Mirror.

Az Eton volt a menedéke abban a két évben, amíg nem voltam ott. Nem volt ott a kisöccse, aki követte, kérdésekkel zaklatta vagy nyomult a társasági körébe. A saját életét kovácsolta és ezt nem volt hajlandó feladni

- fogalmazott Harry a botrányos memoárjában. Azonban a távolságtartó idősebb testvér csak nehezen tudta meggyőzni az iskolatársait, hogy nincs semmi köze Harryhez, ugyanis fiatal koruk óta a nyilvánosság előtt élték az életüket. Harry állítása szerint Vilmos utálta, amikor Diana gyerekként ugyanolyan ruhákba öltöztette őt és az öccsét.

A lap kiemelte, hogy talán éppen emiatt apaként ő maga másképpen bánik két fiával, György és Lajos herceggel, akik az iskola egyenruhák kivételével ritkán láthatók nyilvánosan ugyanolyan, vagy hasonló ruhákban.

Katalin hercegnő kifogástalan stílusérzékének köszönhetően a három királyi gyermek mindig jól öltözött, de Györgyöt és Lajost gyakran láthatjuk kissé eltérő öltözékben. Az egyetlen alkalom, amikor a két herceget ugyanabban a ruhában látták, az idei színpompás ünnepség volt, ahol mindketten elegáns öltönyben és piros nyakkendőben jelentek meg a nyilvánosság előtt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés