Hirdetés

Meghan Markle-nek annyira kell a pénz, hogy kész visszatérni a királyi családhoz?

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A királyi családhoz közel álló bennfentesek szerint a sussexi hercegi pár az anyagi gondjaik miatt "részmunkaidőben" visszatérnének a családhoz, ám ennek van egy feltétele, amit III. Károly király kikötött.

Meghan Markle-nél azután merült fel az az ötlet, hogy "újraegyesítse" a családot, hogy Harryvel súlyos anyagi gondjaik akadtak, így most mindketten abban reménykednek, hogy tárt karokkal visszavárják őket Londonba. A párhoz közel álló források szerint Meghan és Harry fő lakhelye továbbra is az Egyesült Államok lenne: Kaliforniában évente 8 hónapot töltetnének, a fennmaradó 4 hónapban pedig a Kensington-palotában bérelnének maguknak egy lakást - írja a Mirror.

Egyesek szerint ezzel a megállapodással Meghan helyrehozhatná a hazasságát Harry herceggel, miközben a férje III. Károly királlyal is kibékülhetne és újraegysesülhetne a brit királyi család.

III. Károly feltételhez kötötte az újraegyesülést

Hivatkozás másolása

A lapnak nyilatkozott forrás azonban elmondta, hogy az uralkodó feltételhez kötötte a család lehetséges újraegysesítését, mégpedig ahhoz, hogy a jövőben Harry és Meghan nem beszélhet negatívan a királyi családról. A hírek szerint III. Károly kijelentette, ezen nem hajlandó változtatni, vagy elfogadják a feltételét, vagy nem térhetnek vissza.

Nagyon kínos lenne, ha másodszor is kirúgnák őket a családból

- mondta a bennfentes, aki reméli, hogyha a hercegi pár elfogadja a király ajánlatát, akkor be is tartják azt. Ugyanakkor sokak szerint Meghan esetleges visszatérése az Egyesült Királyságba jelenleg "elképzelhetetlennek" tűnik, ám van egy jel arra, amely látszólag mégis azt mutatja, hogy van még "visszaút":

A királyi családhoz közel álló informátor szerint Harry herceg kellemesen elbeszélgetett az édesapjával a születésnapján, ráadásul Meghannel fontolgatják, hogy a karácsonyi ünnepeket Londonban töltik. Állítólag Meghan is beszélt az apósával, így a békülés közelebb lehet, mint eddig gondoltuk.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés