Hirdetés

Rendkívüli hír: Mbappé a Real Madridba igazolt

Nap Híre portré Nap Híre

Az átigazolásguru Fabrizio Romano egy nappal a Real számára győzelmet hozó BL-döntő után adta hírül, hogy a francia világklasszis a Realban folytatja.

Mint azt a naphire.hu is megírta, Mbappé távozása már 2022-ben és 2023-ban is téma volt Párizsban. Tavaly nyáron felmerült a távozása, de akkor a focista határozottan cáfolt. A PSG egy időre kitette keretéből, aztán érkezett rá ajánlat Szaúd-Arábiából is, de ő visszautasította. Végül idén februártól kész tényként lehetett kezelni, hogy elhagyja Párizst, és azt is, hogy a Real Madridhoz tart.

Most pedig Fabrizio Romano meg is erősítette ezt a hírt. Az átigazolásguru a Facebook-oldalán tudatta, hogy Kylian Mbappé, csatlakozik a Real Madridhoz, mivel aláírta a szerződést. Közölte azt is, hogy a Real Madrid a Bajnokok Ligája megnyerése után, a jövő héten jelentheti be Mbappé érkezését. 

"Minden dokumentum alá lett írva és le lett pecsételve" - írta, hozzátéve, hogy Mbappé februárban hozta meg a döntését. "Ő  már a Real Madrid új játékosának tekinthető" - jegyezte meg. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés