Hirdetés

Robban a bomba: Mbappé már idén nyáron távozik Párizsból?

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Mbappé 2017 óta erősíti a párizsi csapatot.

A legfrissebb sajtóértesülések szerint Kylian Mbappé nem hosszabbítja meg a jövő nyáron lejáró szerződését a  francia labdarúgó-élvonalban szereplő Paris Saint-Germain csapatával.

Bennfentesek szerint a focista már közölte is a klubjával, hogy nem áll szándékában kihasználni a lehetőséget szerződésének meghosszabbítására, így legkésőbb jövő nyáron távozik a francia fővárosból - adta hírül az Index.

Beszámolók szerint a Paris Saint-Germain vezetőségét váratlanul érte a világbajnok támadó kommunikációja, nem számítottak arra, hogy ilyen formában közli majd velük távozásának hírét. Sőt, a lap szerint fontos tényező az is, hogy a csapatnak egyáltalán nem áll szándékában, hogy jövő nyáron ingyen veszítse el a világ egyik legértékesebb sztárját, így a hírek szerint ultimátumot adtak a sztárnak, miszerint ha menni akar, akkor még idén nyáron váltson klubot.

Mbappé jövőjével kapcsolatban egyébként már tavaly nyáron szárnyra kaptak olyan hírek, hogy klubot akar váltani, sőt már közel is állt ahhoz, hogy szerződést kössön a Real Madriddal, ám végül őrületes összegért cserében meghosszabbította szerződését a PSG-vel. Azonban most nagyon úgy tűnik, hogy már az álomfizetés szem marasztalja a sztárt a francia fővárosban.

Sokak szerint döntése nem lehet meglepő, ugyanis Mbappé korábban elárulta, célja, hogy  Bajnokok Ligáját nyerjen, azonban a PSG-vel az utóbbi két szezonban egyszer sem jutott tovább a nyolcaddöntőnél.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés