Hirdetés

Breaking: Már biztos, Mbappé nyáron elhagyja a PSG-t

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Kylian Mbappé szerződése nyáron fog lejárni a francia élvonalbeli csapatnál és a legfrisebb hírek szerint már közölte velük a döntését, miszerint nem hosszabbítaná meg a kontraktust. A csatár iránt már a Real Madrid is érdeklődik egy ideje, azonban a francia csapatkapitány távozásának feltételei egyelőre nem véglegesítettek.

Kylian Mbappé nyáron elhagyja a Paris Saint-Germaint - közölte az oldalán a Sky Sports. Mint írták, a focista már közölte a döntését a klubjával is.

A csatár távozásának feltételei még nem véglegesítettek, mivel a két fél arról tárgyal, hogy Mbappe pénzért távozik-e, vagy saját keresetét áldozza fel a PSG anyagi védelme érdekében.

A lap úgy tudja, hogy a PSG és Mbappe a következő hónapokban megegyezhet a feltételekről és csak ezután tesznek hivatalos bejelentést.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, hónapok óta minden focirajongót lázban tartott, hogy a PSG sztárjátékosa, Kylian Mbappé hol folytathatja a karrierjét. A Real Madrid már régóta érdeklődik a 25 éves csatár iránt, bár a hírek szerint Mbappénak fizetéscsökkentést kellene vállalnia, ha a spanyolokhoz szeretne igazolni.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés