Hirdetés

Dagad a botrány a PSG-nél: Mbappé kikerült a keretből

Garai Kitti portré Garai Kitti

Úgy tűnik a klub vezetősége mindent megtesz azért, hogy eladja a franciát.

Mint azt a naphire.hu is megírta, bombaként robbant a hír nemrégiben, hogy Mbappénak nem áll szándékában meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződését a Paris Saint-Germain csapatával. Így a PSG vagy eladja idén nyáron, vagy elengedni ingyen jövőre. Arról is beszámoltunk, hogy a sztárfocista kijelentette, hogy hazugság, hogy távozni akar Párizsból. 

A Paris Saint-Germain nyilván nem szeretné ingyen odaadni az egyik legértékesebb játékosát, ám a hírek szerint a francia és menedzsmentje szeretné kivárni a jövő nyarat, ugyanis így megkapná a fizetését és a szerződésében levő különböző bónuszokat.

Valószínűleg csak tovább ront majd a helyzet, hogy most kiderült, hogy Mbappé kikerült a PSG keretéből, nem utazik a klubbal az előszezon-meccsekre - írja a Player.

Fabrizio Romano szerint Párizsban azt gondolják, hogy Mbappé és a Real Madrid már mindenben megegyezett, és azt tervezi, hogy jövő nyáron ingyen igazol Madridba. A PSG most azon dolgozik, hogy ez ne történjen meg. Állítólag az mindegy, hogy kinek adják el a világbajnokot, a lényeg az, hogy még idén nyáron megszülessen a megegyezés, és ne ingyen távozzon a támadó. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés